Show je u 5.listopada ostvario 39 posto udjela u gledanosti, s brojkom od 700 000 gledatelja jučerašnje izdanje popelo se na sam vrh najgledanijih epizoda od početka emitiranja showa.

Ponedjeljak je bio turbulentan dan za farmere, a tome je svjedočilo i više od 700 tisuća gledatelja koji su taj dan bili uz najgledaniji reality show Farma. Show je u 5.listopada ostvario 39 posto udjela u gledanosti, s brojkom od 700 000 gledatelja jučerašnje izdanje popelo se na sam vrh najgledanijih epizoda od početka emitiranja showa. Farma je jučer bila najgledanija emisija dana, a u top 3 najgledanijih formata su i Dnevnik Nove TV uz kojeg se informiralo 583 000 gledatelja te najgledanija serija u Hrvatskoj, Kud puklo da puklo koju je pratilo 492 000 ljudi.

Mjesec dana pratimo već zbivanja na udaljenom seoskom imanju, a ovaj tjedan farmerima se pridružio i novi natjecatelj. Svoj život na imanju na kojem se zabavlja, ali i naporno radi nastavlja devet farmera, a gledatelji Nove TV imaju priliku svakodnevno ih pratiti u dnevnim emisijama Farme, te Farmi Zoom.


Izvor:
AGB Nielsen
Razdoblje: 05.10.2015. ; Target: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju