I ove godine nastavljamo Anin san. Zaklada Ana Rukavina i Nova TV i ove godine organiziraju koncert 'Želim život'. Uživo večeras u 21.00 sat na Novoj TV!

Večeras na Trgu bana Josipa Jelačića, uz poznate glazbene ritmove slavit će se ono najdragocjenije - ljudski život! Organizatori koncerta, Zaklada Ana Rukavina i Nova TV, uz pokroviteljstvo gradonačelnika Grada Zagreba, osmim koncertom 'Želim život ' žele zahvaliti svima koji su svojim plemenitim donacijama doprinijeli razvoju Zaklade i omogućili da se Anin san nastavi.

Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Prljavo kazalište, Opća opasnost, Neda Ukraden, Mejaši, Novi fosili, Psihomodo pop, Luka Nižetić, Ivan Zak, Maja Šuput, Željko Bebek, Lana Jurčević, Connect, Sementa Rajhard, Vanda Winter, Goran Karan, Baruni i Ladies. Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV, portalu dnevnik.hr i na OYO.

Tijekom koncerta bit će aktivan call centar u prostorima Gradske kavane gdje će se ugledna lica iz hrvatskog javnog života javljati na humanitarni telefon i time pomoći u prikupljanju sredstava za daljnji razvoj Zaklade. Građani mogu već danas, pozivima na humanitarni broj 060 9000, donirati 5 kn (+ PDV) i time podržati rad Zaklade.

Tijekom dosadašnjeg djelovanja Zaklada je povećala broj potencijalnih darivatelja s početnih 150 na današnjih više od 42.300 građana. Diljem Hrvatske organizirano je 235 javnih akcija upisa u Registar te nebrojene druge akcije koje su organizirali prijatelji Zaklade. Iz hrvatskog Registra, koji čini dio svjetskog Registra, izdano je ukupno 37 transplantata za hrvatske i inozemne pacijente. Povećanje upravo te brojke ključni je motiv i motor' daljnjeg rada Zaklade Ana Rukavina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju