Najgledaniji prigodni program dana povodom obljetnice Oluje bio je na Novoj TV!

Najgledanija televizija je i 4. kolovoza svojim specijalnim programom zadobila povjerenje gledatelja te osim što je Nova TV imala 4 i pol sata televizijskog programa uživo, večernji protokol povodom 20 godina Oluje producirala je za sve TV kuće. Prema rezultatima gledanosti, specijal 'Oluja 20 godina' u udarnom terminu 4. kolovoza pratilo je više od 385 tisuća gledatelja, koji je tog dana bio najgledaniji prigodni program na svim televizijama.

Iza višesatnog specijala stoje jake reporterske snage Nove TV; Andrija Jarak, Mislav Bago, Ivana Petrović, Ivana Ivanda, Barbara Štrbac, Sabina Tandara Knezović te Josipa Krajinović. Iz Knina uživo su se javili Šime Vičević i Sofija Preljvukić. Urednica višesatnog specijala bila je Ivana Ivančić, a voditelji Petar Pereža i Marija Miholjek.

Svi oni gledatelji koji nisu mogli biti prisutni na svečanom mimohodu te uz svoje male ekrane pratiti program Nove TV u trajanju od četiri i pol sata uživo, proslavu uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti mogli su pratiti i na portalu dnevnik.hr koji je u realnom vremenu prenosio svečanost.

Reporterka Ivana Ivanda tijekom cijelog specijala Nove TV javljala se putem Twittera te tako tviterašima davala uvid o svemu onome što se događalo i iza kamera. Time je Nova TV i ovoga puta na svim svojim platformama vrhunski pratila ovaj izvanredan i jedinstveni događaj. Građani su također bili i uz službene accounte Nove TV na facebooku, twitteru i instagramu ostavljajući svoje komentare ceremonije.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju