Ne propustite televizijsku premijeru filma 'Heroj ulice' u subotu, 25. srpnja, samo na Novoj TV!

Nova TV danas donosi napetu akcijsku televizijsku premijeru, 'Heroj ulice' (Drive) mladog redatelja Nicolasa Windinga Refna koji je dobio Zlatnu palmu za najbolju režiju, a ovo izuzetno filmsko ostvarenje još broji 87 nagrada te 133 filmske nominacije. Ugledni američki list The New York Times proglasio je Drive 'najkul' filmom koji postoji i koji dokazuje da nikada ne možete biti previše 'kul'.

U glavnoj ulozi Ryan Gosling glumi vozača koji je po danu kaskader u filmovima, a po noći vozač vozila za bijeg u oružanim pljačkama. Iako je po prirodi samotnjak, ne može si pomoći i zaljubljuje se u svoju lijepu susjedu Irene (Carey Mulligan), ranjivu mladu majku koju povratak njezinog bivšeg muža robijaša Standarda (Oscar Isaac) uvlači u opasan svijet podzemlja. Nakon što pljačka kojom su trebali nabaviti novac kojim bi osigurali Standardovu sigurnost nepredvidljivo izmakne kontroli, vozač se nađe u situaciji u kojoj vozi djevojku koju voli kako bi je zaštitio od grupe kriminalaca (Albert Brooks i Ron Perlman) koji ih prate s ciljem da ih ubiju. No, kada shvati da oni žele nešto više od novca u prtljažniku, a to je Irene i njezin sin, prisiljen je ubaciti u petu brzinu i krenuti u napad.

Britanski list The Guardian opisao je Drive kao „jedan od stilski najrafiniranijih američkih filmova godine“, a Peter Travers, ugledni filmski kritičar časopisa Rolling Stone, napisao je da Gosling „rastura u ulozi kao tihi, stoički lik koji zrači tajanstvenošću“, te opisao redatelja Nicolasa Windinga Refna kao „virtuoza“.


(Drive), SAD, 2011., akcija
Redatelj: Nicolas Winding Refn
Glume: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Christina Hendricks, Ron Perlman

Ne propustite danas u 23.40 sati na Novoj TV televizijsku premijeru ''Heroj ulice'' (Drive) s neodoljivim Ryanom Goslingom!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju