Još jedna uzbudljiva audicijska emisija suzit će izbor za najtalentiranijeg Hrvata.

Plesači, glumci, pjevači i ostali talentirani natjecatelji dat će sve od sebe kako bi ostavili što bolji dojam na žiri i publiku. Vidjet ćemo tako zanimljive kandidate različitih profila i profesija koji su odlučili na daskama kazališta pokazati što mogu i znaju izvesti.

Gledatelji imaju priliku upoznati Barbaru Ljubišić, 16-ogodišnju učenicu obrtničke škole iz Đakova s neobičnim talentom imitiranja zvukova iz prirode. Aleksandra Kovač Malenica na Supertalentu će se predstaviti pjevanjem na sanskrtu uz pratnju harmonija. Aleksandra nema glazbeno obrazovanje, svira po sluhu, a s obzirom da je odgajateljica njena vjerna publika najvećim su dijelom djeca u vrtiću. Prvi u Hrvatskoj koji freestyle plešu u grupi su plesači iz Dugog sela koji će nastupiti pod nazivom Revolution crew. Još jednom će Supertalent ukazati na probleme s kojima se velik broj plesnih skupina susreće, a to je da nemaju dvoranu za treninge. Talentirani irski step pokazat će članovi plesne skupine Celtic fantasy.

Ovog petka gledatelji imaju priliku vidjeti i pomladak prošlogodišnje plesne senzacije Unit –X-a, a radi se o nastupu plesnog kluba D'N'F. Osim plesa na pozornici HNK-a naći će se i jedna glumačka točka, monokomedija u izvedbi Splićanina Igora Vukušića – Šantija. Ovaj 36- ogodišnjak već petnaestak godina nastupa po stand up klubovima, trinaest godina radio je za međunarodni Crveni križ, a prije dvije godine vratio se u Hrvatsku i počeo suradnju s hrvatskim stand up komičarima. Šanti smatra da je smijeh najbolji lijek i često jedina svijetla točka u teškoj svakodnevici, a kakav će dojam ostaviti na žiri sa svojom točkom za koju je sam napisao tekst vidjet ćemo u još jednoj audicijskoj emisiji Supertalenta. Uzore u prošlogodišnjim finalistima, plesnoj skupini Unit X vidi još jedan natjecatelj druge sezone popularnog talent showa, Matija Popec koji pleše street dance. Matija je konobar, a svoje plesne korake sam je naučio pomoću Youtubea. Kako to izgleda kada inženjer elektrotehnike zapjeva na kazališnim daskama pokazat će Tomislav Tenšek Snoopy koji će predstaviti svoj pjevački talent te ispričati nevjerojatnu priču prepunu pehova. Iako ima samo devet godina, Tia Pikija svojim nastupom na Supertalentu očarala je i Dubravka Merlića, poslovično najstrožeg člana žirija koji joj je predvidio i međunarodnu karijeru. 


Zahtjevne pjesme za svoj repertoar na splitskoj audiciji odabrali su i Milka Modrinić Roko i Nikola Maltež, pa su se tako splitskim HNK-om orile pjesme 'My Heart Will Go On' Celine Dion i 'Hallelujah' Jeffa Buckleyja u pratnji gitare. Tri sestre, dvije sestrične, jedna susjeda i profesorica glazbe do audicije su putovale čak sedam sati jer su iz Bedekovčine potegnule čak do Splita kako bi nastupile u Supertalentu. Ova šesteročlana vokalna skupina pod nazivom Little Black Dress stigla je na audiciju te zabljesnula na pozornici. Iako u njegovom rodnom Sinju nije uobičajeno da se dječaci bave plesom, Marko Lovrić od svoje velike ljubavi nije odustao, a na Supertalentu će se predstaviti s pjesmom 'I Belive I Can Fly'. Marko pleše u skupini 'Jackson 5', a već je kao trogodišnjak pokazao dar za pjevanje. Hrvatski gajdaški orkestar unijet će na audiciju etno prizvuk, a svoj talent će pokazati i jedna Talijanka hrvatskog porijekla. Angelika Zacchigna rođena je i živi u Trstu s roditeljima, a na riječkoj audiciji zbog osjećaja koji su je preplavili pustila je i koju suzu. Neobičan spoj harmonike s house i r'n'b ritmovima demonstrirat će Aleksandar Olujić i tako dočarati ovaj instrument izvan okružja folk glazbe.

Pravnik koji će zapjevati je Davor Lovrinić iz Pazina, grafički dizajner koji će zaplesati Bojan Radić iz Tenje, a ovotjedna emisija donosi još jednog talentiranog bubnjara, desetogodišnjeg Dina Puhanića iz Donje Motičine pored Našica. Đurđica Vinkovići Tomislav Žalac na Supertalent su došli predstaviti akrobatski rock and roll koji je, prema njihovom mišljenju, u Hrvatskoj nedovoljno zastupljen. Sve veću popularnost 'S faktora' potvrdit će Ingrid Jerak koja je prošle godine nastupila samostalno, a svoju drugu priliku odlučila je potražiti i u drugoj sezoni te dolazi s pojačanjem, polaznicama svog plesnog studija s kojima će napraviti zajedničku točku - ples na stolicama i oko šipke.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju