Kultni filmovi koji su godinama oduševljavali generacije dostupni su na platformi OYO. Od sada će korisnici ove platforme moći gledati legendarne naslove klasika poput 'Ko to tamo peva'.

Kultni filmovi koji su godinama oduševljavali generacije dostupni su na platformi OYO. Od sada će korisnici ove platforme moći gledati legendarne naslove klasika poput 'Ko to tamo peva', 'Maratonci trče posljednji krug' te film Emira Kusturice 'Crna mačka, beli mačor', dobitnika nagrade na filmskom festivalu u Veneciji. Za sve filmske nostalgičare OYO nudi naslove poput 'Boško Buha' iz 1978. godine sa Žarkom Radićem i Ljubišom Samardžićom, zatim 'Petrijin venac' iz 1980. godine s tada sjajnom mladom glumicom Mirjanom Karanović.

Ljubitelji starih filmskih klasika regije mogu već sada uživati u više od 50 popularnih naslova (Miris poljskog cvijeća, O Pokojniku sve najljepše, Sarajevski atentat, Moj tata na određeno vrijeme, Pas koje volio vozove, Bure baruta i ostali). Na platformi OYO može se pronaći i kultna serija 'Bolji život' koja obara rekorde kalana Doma TV te istoimeni cjelovečernji film o legendarnoj obitelj Popadić.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju