Rezultati gledanosti tijekom srpnja i kolovoza pokazuju kako je grupacija Nova TV privukla najviše gledatelja u tom razdoblju.

Rezultati gledanosti tijekom srpnja i kolovoza pokazuju kako je grupacija Nova TV privukla najviše gledatelja u tom razdoblju. Tako je u udarnom terminu Novu TV u srpnju u prosjeku gledalo 400 000 gledatelja, dok je ta brojka u kolovozu narasla za otprilike 20 000 gledatelja. U isto vrijeme i u istom terminu, Doma TV je privukla više od 60 000 gledatelja. Podaci o gledanosti za srpanj ne uključuju programe HTV-a jer je javna televizija gledanost počela pratiti tek od 1. kolovoza.

Informativni program Nove TV i dalje je najgledaniji. Tako je Dnevnik Nove TV u srpnju svaki dan u prosjeku gledalo 450 000 gledatelja, odnosno 478 000 u kolovozu.

Najviše gledatelja za informiranje tijekom popodnevnih sati i večeri također odabire Novu TV.

Najgledanije serije također su one na Novoj TV – u srpnju je najviše gledatelja privukao hit Da sam oblak, dok je među gledateljima miljenica kolovoza bila Djevojka imena Feriha.

Filmski naslovi Nove TV također su privukli najviše gledatelja, a najgledanija zabavna emisija tijekom ljeta bio je inMagazin kojeg je u srpnju u prosjeku pratilo više od 288 000 gledatelja, dok je njegova gledanost u kolovozu porasla na 322 000 gledatelja u prosjeku po emisiji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju