Nakon uspješnog listopada u kojemu je bila najgledanija televizija u Hrvatskoj, Nova TV nastavlja ostvarivati izvrsne rezultate gledanosti u ovosezonskoj jesenskoj shemi.

U tjednu od 8.-14. studenog postigla je novi rekord u udarnom terminu u kojemu je imala najveći udio u gledanosti od svih televizija, 32,8 posto na općoj populaciji.

U TOP 10 najgledanijih emisija prošloga tjedna na svim televizijama bilo je čak šest emisija Nove TV, odnosno svi ključni formati domaće produkcije Nove TV.

Dnevnik Nove TV ostvario je prosječnu gledanost od 18,6 posto, humoristična serija 'Lud,zbunjen,normalan' ostvarila je 18,5 posto, informativni magazin 'Provjereno' 14,8 posto, dramska serija 'Najbolje godine' 14,5 posto, humoristična serija 'Periferija city' 14,2 posto gledanosti, a show 'Supertalent' 14 posto. Rezultati gledanosti još jednom potvrđuju uspješnu poslovnu strategiju Nove TV prema vrhunskoj domaćoj produkciji i informativnom programu kojemu gledatelji najviše vjeruju.

Osim što je bio među najgledanijim programima tjedna, Dnevnik Nove TV i dalje je najgledanija središnja informativna emisija u zemlji, koju je u prosjeku prošlog tjedna gledalo 776,000 ljudi.

Nova TV imala je prošlog tjedna i najgledaniji filmski program. Od deset najgledanijih filmova u Hrvatskoj, u proteklom je tjednu čak šest prikazano na Novoj TV. Najbolji rezultat ostvarila je televizijska premijera, film 'Indiana Jones: Kraljevstvo kristalne lubanje' koji je gledalo 475 000 ljudi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju