Web stranica Nove TV Novatv.hr dolazi u redizajniranom i još sadržajnijem izdanju.

Gledateljima Nova TV osigurava da u svakom trenutku imaju pristup sadržaju i točnom vremenu programa Nove TV, sadržaj im se prezentira na jednostavan, pregledan i zanimljiv način. Novatv.hr ima poboljšani pregledni prikaz TV programa koji ističe atraktivnost pojedinog sadržaja i zadovoljava sve kriterije - od dizajna koji privlači posjetitelje, do zanimljivih informacija koje će zaintrigirati posjetitelje da pogledaju određeni program.

Novatv.hr u skladu s razvojem novih tehnologija donosi i mogućnost da se svaki sadržaj na stranici može linkirati na društvenu mrežu Facebook. Web stranica Nova tv.hr ima i microsajtove koji detaljno prezentiraju najjače adute domaće produkcije Nove TV Najbolje godine, Periferija city, Provjereno, Lud, zbunjen, normalan, Supertalent, Red Carpet, IN magazin, te vrhunske strane sadržaje.

Uz sam sadržaj TV programa posjetitelji mogu saznati vezane vijesti uz pojedini program, od novosti u karijerama glumaca do aktivnosti omiljenih TV lica.

Novatv.hr u svojim podrubrikama donosi detaljniji opis serijskog, filmskog, zabavnog, sportskog i dječjeg programa. Detalji o nagradama, zanimljivosti te sadržaji epizoda omogućavaju posjetitelju da pronađe sve što ga zanima, a olakšan je i prikaz termina pojedine emisije ili epizode koji je označen na svakom dijelu stranice. Novatv.hr još više postaje mjesto na kojemu gledatelji mogu pronaći ažurne i točne podatke uz TV raspored, a u svakom trenutku mogu u bilo kojoj podrubrici vidjeti što se trenutno prikazuje na programu.

Novatv.hr ima i vidljivo istaknutu videoteku, tzv. catch up TV, putem koje gledatelji mogu uhvatiti sve sadržaje domaće produkcije koje su propustili na ekranu ili ih žele pogledati još jednom, uz neizostavni live streaming vijesti Nove TV te utakmica Lige prvaka i UFC i boksačke mečeve.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju