U nedjeljnoj emisiji gledatelji Red Carpeta imat će priliku saznati sve o Nataschi Kampusch koja se u ekskluzivnom intervjuu povjerila novinarki Fani Stipković

Natascha Kampusch je poznata kao žrtva jedne od najduljih otmica u novijoj povijesti, a ni danas nakon gotovo pet godina nakon što je pobjegla iz podruma Wolfganga Priklopila ne prestaje šokirati javnost. Priča o nesretnoj sudbini jedne djevojčice, koja je kao desetogodišnjakinja oteta te u svojim najosjetljivijim danima bila zlostavljana i ponižavana od otmičara, u pravom obliku ugledala je svjetlo dana nakon što je Natascha objavila svoju biografiju. Izdala je knjigu pod nazivom '3096 dana' u kojoj opisuje svoja najbolnija iskustva.

U ekskluzivnom intervjuu Fani je saznala odgovor na pitanje da li je knjiga samo Nataschin pokušaj da pronađe unutarnju slobodu ili jedini izbor, s obzirom na to da ni danas ne može slobodno i mirno živjeti. Natascha i dalje često doživljava ponižavanje i prezir okoline. U nedjeljnom Red Carpetu gledatelji mogu saznati tko je zapravo Natascha, kako se danas osjeća, koje je strahote proživjela, da li mrzi ovaj svijet koji je u zatočeništvu smatrala drukčijim te hoće li ikada biti normalna djevojka. Sve to i još mnogo šokantnih detalja o ovoj mladoj djevojci gledatelji mogu vidjeti ove nedjelje u intervjuu Fani Stipković koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju