Nakon što je NovaTV novitetom Videoteke svojim korisnicima omogućila uslugu gledanja propuštenih najdražih serija i emisija, DomaTV odlučila je krenuti istim putem. Pogledajte, što vas sve očekuje u videoteci Dome TV!

Jedno je sigurno. Kada sljedeći put propustite „Rebelde“ na našem programu, nećete puno očajavati, čupati kosu i brže bolje na internetu tražiti raznorazne torrent stranice s kojih ćete ilegalno pokušati skinuti nove dogodovštine Roberte, Miguela, Mie i ostalih. Sve vaše molbe i zahtjevi u kojima ste nas pitali „pa kad će više Rebelde biti dostupna online“, „što čekate više, molim vas stavite to“ napokon su uslišeni. Od danas (9. veljače), vaša omiljena serija napokon postaje dostupna u Videoteci! Videoteka je koncipirana na isti način kao ona na stranicama NoveTV: jednostavnim klikom ulazite u izbornik, birate seriju koja vas zanima i uživanje može početi. Uostalom, ako vas nešto i prekine pri gledanju, uvijek možete stisnuti pauzu, riješiti problem i vratiti se pred monitor.

>>> VIDEOTEKA DOMA TV

Sad, vjerojatno se pitate što je s drugim serijama, zašto pričamo samo o „Rebelde“?. Da li će i ostale ugledati svjetlo weba ili će i ostati dostupne samo na televiziji? Odgovor je vrlo jednostavan – „Rebelde“ kreće prva ali nju odmah u stopu slijede i druge! Tako da ćete do kraja sljedećeg tjedna moći gledati sposobnost zaobilaženja istine kod „Slatkih malih lažljivica“, vještinu kradljivaca u „Kameleonima“, pravovremene reakcije liječnika u „Hitna: Miami“, priču o majci i djeci u „Mojim kćerima“, a ako još uvijek ne znate pokrete valcera, bolera i tanga pomoći će vam emisija „Znate li plesati?“.

Iako će videoteka biti bazirana većinom na stranim serijama, kojih će vremenom naravno biti sve više i više, nismo zaboravili ni na domaću produkciju. Tako ćete uz nas naučiti sve o dizajnu, arhitekturi i nekretninama u „Domi IN“, dok će vam s druge strane „Mamin svijet“ uz voditeljicu Mirnu Maras Valentić pokazati razne studije trudnoće i roditeljstva.

Zar nakon svega, još razmišljate koja će vam od ponedjeljka biti početna stranica vašeg web browsera?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju