Tijekom sljedećeg tjedna Asi i Demir će priznati svoje obostrane osjećaje te će na oduševljenje svih gledatelja pasti i njihov prvi poljubac

Obožavatelji serije 'Asi', koju je ovog četvrtka pratilo čak 582 000 Hrvata, njezinu će junakinju koju tumači trenutno najljepša turska glumica Tuba Buyukustun, konačno vidjeti u zagrljaju naočitog Demira. Inače oboje glavnih protagonista su visokoobrazovani glumci. Tuba je završila studij scenografije i kostimografije. U svijet glume ušla je nakon susreta s televizijskim producentom koji joj je ponudio ulogu u seriji 'Sultan Makami'. Nakon toga uslijedile su glavne uloge u četiri serije i tri filma. U posljednjem filmu koji je snimila ove godine, Tuba glumi djevojku s Crnog mora koja se zaljubi u krščanina, a njihova priča završava tragično. Demir kojeg tumači Murat Yildirim diplomirani je inženjer strojarstva.

Murat i Tuba su se 02. siječnja ove godine pridružili ostalim glumcima, filmašima i producentima te prosvjedovali pred Turskim centrom kulture zbog teških uvjeta na setu. Popularnost i visoka kvaliteta turskih serija dovela je do cjelodnevnih snimanja što fizički iscrpljuje ekipe. Ove demonstracije kulturnjaka koje su počele počasnim minutama šutnje reakcija su na nesretnu pogibiju dvoje turskih glumaca prošle godine koji su nastradali nakon kasnog povratka sa seta. Organizatori skupa naveli su da se turske serije u drugim zemljama prikazuju u uobičajenom trajanju za jednu seriju, dok je u Turskoj jedna cjelovečernja epizoda preduga i zbog toga im se na setu nabija nepotreban tempo snimanja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju