Posljednjeg mjeseca u godini Nova TV će gledateljima pružiti odličan izbor filmova te tako ispuniti vrijeme iščekivanja do najčarobnijih blagdana.

Posljednjeg mjeseca u godini Nova TV će gledateljima pružiti odličan izbor filmova te tako ispuniti vrijeme iščekivanja do najčarobnijih blagdana.

Prosinačka nedjeljna popodneva kao stvorena su za kultne detektivske priče iz pera vrsne Agathe Christie. Pet jedinstvenih i atmosferičnih naslova uz koje ćete moći uživati, ali i testirati svoje moždane vijuge, redom su Ubiti je lako (01. prosinca), Ubojstvo na Karibima (08. prosinca), Pjenušavi cijanid (15. prosinca), Trinaestero na večeri (22. prosinca) i Trik je u zrcalima (29. prosinca).

Naravno, neizostavne su i hollywoodske poslastice u kojima nas očekuju omiljena glumačka imena među kojima su i Keanu Reeves, Al Pacino, Cuba Godding Jr., Jennifer Lopez, Jane Fonda, Jennifer Aniston, Tommy Lee Jones, Will Smith, Bruce Willis.

Keanu Reeves i legenda Hollywooda Al Pacino u vrhunskoj i intrigantnoj drami s elementima horora ’Đavolji odvjetnik’ (’The Devil's Advocate’, 05. prosinca) gledatelje očekuju početkom mjeseca. Uspješan mladi odvjetnik dobiva ponudu od iskusnog odvjetnika koji ga želi u svojim redovima, međutim, pokaže se kako je Al Pacino netko puno veći i opasniji od običnog zainteresiranog poslodavca... Pogledajte kako mladi odvjetnik bez izgubljenog slučaja polako počinje gubiti dušu.

Subota je rezervirana za premijeru kriminalističkog filma ’Čuvar granice’ (’Linewatch’, 07. prosinca) u kojem oskarovac Cuba Gooding Jr. čuva granicu SAD-a i Meksika, ali se bori i s vlastitom gangsterskom prošlošću. Može li se ikada okrenuti leđa svojoj bandi pogledajte u ovom napetom filmu.

Nakon što u pljački zadobije ozljedu, vozač oklopnog kamiona prolazi rehabilitaciju, ali kreće u potragu za krivcima. Nezaustavljiva akcija očekuje vas u premijeri filma ’Pljačka’ (’The Take’, 13. prosinca).

Napete subotnje večeri nastavljaju pružati uzbuđenje ljubiteljima trilera koje očekuju čak dvije premijere istoga žanra u istome danu. Prva nosi naslov ’Mjesto udara’ (’Impact Point’, 14. prosinca) i započinje svakodnevnom borbom zgodne profesionalne odbojkašice sa sportskim izazovima ali i s medijima. No, ništa je nije pripremilo na najveću prijetnju – jednog muškarca koji joj se približava.

Nakon toga, visoku dozu napetosti održat će triler ’Prljava istina’ (’Unnatural Causes’, 14. prosinca). Jedan ljubomorni suprug, jedan pokvareni policajac i jedna žena koja će se boriti da bi ostala živa! Iznenađenja vezana za ubojstvo iskaču na svakom uglu, a Tari Reid na putu za preživljavanje stoje moćni i pohlepni muškarci.

U prosincu neće nedostajati niti neizostavne čarolije i smijeha! Tinejdžerska zvijezda Lucy Hale, poznata po ulozi u popularnoj seriji ’Slatke male lažljivice’, ispričat će bajku o Pepeljugi, ovog puta kroz glazbu i pjevački talent. Djevojka zlatnog glasa mora napokon naučiti zauzeti se za sebe u romantičnoj komediji ’Pepeljugina priča 3’ (’A Cinderella Story: Once Upon a Song’, 15. prosinca).

Posljednja premijera prije božićnih blagdana nosi naziv ’Superzgoditak na lutriji’ (’Lottery Ticket’, 22. prosinca). Kevin Carson (Bow Wow) posve je običan mladić iz siromašne četvrti, sve dok ne osvoji 370 milijuna dolara na lutriji. Loša je vijest da je praznički vikend i sve je zatvoreno pa, prije nego što podigne nagradu, cijelo susjedstvo to saznaje. Kako se Kevin nosi s iznenadnim novim ’prijateljima’ pogledajte u ovoj urnebesnoj komediji!

 

 

 

 

 

Nakon ovih odličnih naslova na programu Nove TV zavladat će mnoštvo božićnih filmova i zabavnih blockbustera koji će okupiti cijelu obitelj pred malim ekranima, baš kako i dolikuje čaroliji ovog blagdana!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju