Nova TV najgledaniji je nacionalni kanal, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji, potvrđuju to rezultati gledanosti iz lipnja.

Nova TV najgledaniji je nacionalni kanal, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji, potvrđuju to rezultati gledanosti iz lipnja.

Dugogodišnje vodstvo i status najvjerodostojnijeg informativnog programa u zemlji i prošlog je mjeseca dodatno učvrstio informativni program Nove TV. Uz Dnevnik Nove TV svaki dan se informiralo više od 420 tisuća gledatelja, čime je ostvario prosjek od 33,9% udjela u gledanosti. Također, popodnevne i večernje Vijesti Nove TV zauzele su prve pozicije na ljestvici gledanosti. Uz Vijesti u 5 bilo je tako u prosjeku gotovo 340 tisuća gledatelja, dok je večernje Vijesti na Novoj TV u šestom mjesecu pratilo više od 335 tisuća gledatelja.

U lipnju smo imali priliku vidjeti i veliku završnicu popularnog showa Celebrity MasterChef koju je pratilo više od 670 tisuća gledatelja. S udjelom u gledanosti od 38,2% finalna emisija Celebrity MasterChefa bila je najgledanija zabavna emisija u zemlji.
U lipnju je završilo i emitiranje najgledanije domaće serije Zora dubrovačka uz čije je finale bilo više od 600 tisuća gledatelja. Serije Nove TV i u lipnju su ostale omiljene te su zauzele prva mjesta na ljestvici gledanosti: odmah nakon Zore dubrovačke najgledanije su bile Dila i humoristična serija Lud, zbunjen, normalan.

Zanimljive priče u lifestyle magazinu Nove TV, inMagazinu, svaki dan prati više od 260 tisuća gledatelja, što čini 28,3% gledatelja koji su u tom trenutku pred televizorom.
Filmovi na programu Nove TV i u lipnju su ostvarili zavidne rezultate gledanosti. Naime od deset najgledanijih filmova čak devet ih je emitirano na Novoj TV. Najgledaniji film u lipnju bila je američka drama ''Prijevara'' koju je pogledalo više od 330 tisuća gledatelja.


Podaci:
Izvor: Nielsen Audience Measurement
Razdoblje: lipanj 2014.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju