Novi izazovi prelijepe Jade Pinkett Smith u novoj sezoni seriji 'Sestra Hawthorne' od 2. lipnja na Novoj TV.

Balansirajući između obitelji i karijere, šefica medicinskih sestara, udovica i majka tinejdžerke, Christine Hawthorne bori se kako bi opstala u svijetu između birokracije, bezosjećajnih doktora i apatičnih kolega koji su zatvoreni u sistemu koji je zaboravio kome služi.

U NOVOJ SEZONI
Bolnica Richmond Trinity je na rubu bankrota te generalni direktor kaže sestri Christini Hawthorne i doktoru Tomu Wakefieldu da će se institut zatvoriti. Zamoli ih da se pridruže Morrisseyju i svojim drugim kolegama u James River Hospital. Tom je odlučan da će otići tamo ukoliko Christina odluči isto otići u tu istu bolnicu. Kada Christina prihvati posao kućne njegovateljice, Tom će razmotriti ponudu iz prestižne bolnice New York City. No prije negoli itko napusti Trinity, žrtva pucnjave treba njihovu pomoć u bolnici James River, u koje je glavna, cinična šefica osoblja Gail Strummer.

O glavnoj glumici - Jada Pinkett Smith
Glumica se okušala i kao producentica i redateljica, a poznata je kao filantrop i supruga Willa Smitha. Uloga u ovoj seriji joj je prva vodeća rola, a potpisuje se i kao koproducentica. Mogli smo je čuti u sinkronizaciji u oba nastavka filma 'Madagaskar' i gledati u 'The Women', 'Matrix: Reloaded' i 'Matrix: Revolutions', 'Collateral', 'Parazan grad' i dr. Njezina produkcijska kuća '100%Womon' producirala je film 'Igra osjećaja' u kojemu je i glumila. Jada je poznata po opreznom biranju projekata u kojima će sudjelovati, studirala je ples i glumu u Sjevernoj Karolini.

Jade je rođena u Marylandu, a zanimljiv je podatak da joj je majka bila medicinska sestra. Zajedno je pohađala satove plesa s legendarnim Tupacom Shakurom, s kojim je bila bliska prijateljica. Bila je pjevačica pop rock benda Wicked Wisdom. Ona i Will Smith imaju dvoje djece, Jaden i Willow. U proljeće 2012. godine Pinkett Smith je lansirala web seriju 'Red Table Talks', sa svojom kćerkom i majkom kako bi ohrabrila dijalog među obitelji. Sa svojim suprugom Will Smithom susrela se na setu 'Princ s Bel aira'. Tamo je bila na audiciji za djevojku njegovog lika. Jade je odbijena, jer je bila preniska, a rola je pripala Niiji Long. Jade i Will su svejedno postali prijatelji te su prohodali 1995. godine. Nakon snimanja filma 'Collateral' 2004. godine supružnici Smith uplatili su 20 000 dolara scijentolozima. Međutim kasnije su demantirali da su pripadnici Scijentološke crkve.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju