Prof. dr.sc. Ivo Josipović za 'Novu zvijezdu Europe' govorio je o drugom najvažnijem danu u novijoj hrvatskoj povijesti, ali i pripremio posebnu kompilaciju - ne propustite ove subote odmah nakon Dnevnika na Novoj TV

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović u posebnom intervjuu s reporterkom Sabinom Tandarom Knezović u sklopu spektakla Nova zvijezda Europe, koji za svoje gledatelje priprema Nova TV, otkrio je osjeća li pozitivu tremu te kako su europski čelnici percipirali Lijepu našu. Predsjednik je odgovorio koja su ga pitanja stranih medija najviše isprovocirala te tko mu je prvi čestitao povodom ulaska Hrvatske u EU.

Hoće li netko od europski čelnika ovog ljeta posjetiti Brijune te trebaju li Hrvati strahovati od ulaska u EU, doznat ćemo tijekom spektakla Nova zvijezda Europe.

 

 

Predsjednik je za gledatelje Nove TV pripremio i posebnu kompilaciju. Riječ je o kompilaciji himni Europe i Hrvatske - 'Ode radosti' i 'Lijepe naše'.

U sklopu četverosatnog programa uživo Nova TV prenosit će koncertne mega spektakle u Dubrovniku, gdje nastupa Severina i Vukovaru, gdje nastupaju Prljavo kazalište i Colonia te javljanja uživo iz cijele Hrvatske uz istaknute goste. Ne propustite!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju