Sutra ne propustite adrenalinski spektakl i najbolji fight card ove sezone.

Nova TV i OYO sutra će prenositi poslasticu za sve ljubitelje borilačkih sportova, a MMA liga će u zagrebačkoj Ciboni dobiti ovogodišnje polufinaliste. Čak 11 uzbudljivih borbi te najbolji fight card ove sezone privući će ljubitelje akcije i sporta, a prijenos će komentirati dvojac sastavljen od sportskog novinara Nove TV Vlade Bobana i Zelga Galešića, koji se i sam bavi MMA borbama. Cijeli adrenalinski spektakl pun testosterona s vrhunskim borcima od prve do zadnje minute gledatelji će moći pratiti na OYO od 21.30 sati, dok će Nova TV s prijenosom započeti u 23.00 sata uključivanjem u pet posljednjih i najvažnijih borbi koje će odrediti ovogodišnje polufinaliste MMA lige.

Neobičan okršaj bit će u velter kategoriji jer će se Tonči Peruško boriti u kavezu protiv svog suborca iz pulskog Trojana, Ivana Bilića. Dva suborca iz istog tima morat će ukrstiti rukavice i pokazati tko je bolji kako bi se plasirali u polufinale i borili za novčanu nagradu. Tonči Peruško će se truditi svim silama proći u sljedeći krug budući da je u prošlogodišnjoj MMA ligi ispao u polufinalu, a Ivan Bilić neće biti nimalo lak suparnik budući da treba pobjedu nakon nedavnog poraza na FFC-u u Poreču od Mirana Fabijana. U poluteškoj kategoriji, jedan od najupečatljivijih nokautera lige, Teo Radnić, za protivnika ima prvog favorita poluteške kategorije Kristijana Peraka, koji ima upisanih pet pobjeda u profesionalnih mečevima. Ne treba podcijeniti ni Radnića, budući da je prošlogodišnji finalist u svojoj kategoriji i jedan od najboljih stand up boraca. U kavezu će ponovno biti prošlogodišnji istaknuti borci poput Filipa Pejića, Mateja Batinića, Ivana Smolčića, što je, u svakom slučaju, dobra pozivnica za novi spektakl u Draženovom domu i pred malim ekranima.

Za početak 'Noći adrenalina' gledatelji Nove TV će sutra, prije uzbudljivih mečeva iz MMA lige, moći gledati akcijski film 'Suze boga sunca' u kojem glavne uloge tumače Bruce Willis i Monica Bellucci te film 'Unakrsna vatra 2'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju