Nositelj nove rubrike 'Petkom s Petkom' koja od danas kreće u IN magazinu je radijski i televizijski voditelj Dalibor Petko.

Od petka 20. siječnja u 17.25 sati na Novoj TV

Dalibor dolazi kao pojačanje magazinske ekipe Nove TV, a ususret prvom izdanju rubrike izjavljuje: 'Ovo je veliki izazov za mene. Televizijski posao nije mi stran, ali ovo je nešto u čemu se još nisam okušao. Trudit ćemo se gledateljima priuštiti obilje dobre zabave potkraj radnog tjedna.'

'Petkom s Petkom' donosit će jednom tjedno u IN magazinu intervjue s domaćim glazbenicima, koje osim dobre zabave očekuje i gomila iznenađenja. 'U svom glazbenom showu na Narodnom radiju često svojim gostima priređujem iznenađenja. To mi je omiljeni dio emisije, a zajedno s ekipom IN magazina odlučio sam to prenijeti i na male ekrane. Poznate očekuju susreti s duhovima iz prošlosti, izgubljenim prijateljima, a ispunjavat ćemo im i njihove skrivene želje – sve to naravno bez prethodne najave kako bismo im vidjeli iznenađeni izraz lica.' – izjavljuje Petko otkrivajući da su mu prezime i dan emitiranja sami nametnuli ime nove rubrike IN magazina.

Kako Indira igra košarku i svira harmoniku nakon 20 godina pauze otkrit će već prvi nastavak rubrike 'Petkom s Petkom' koju otvara popularna pjevačica grupe Colonia. Indira će s Petkom otputovati u rodnu Županju, a prvi put pred televizijsku kameru će stati i Indirini roditelji Ismeta i Franjo te sestra Emilija. Što su otkrili o Indirinom djetinjstvu te kako ova pjevačica svira tradicionalni instrument gledatelji imaju priliku saznati ovog petka u IN magazinu. Petko će Indiru odvesti i u njenu gimnaziju u kojoj će se susresti sa svojim najdražim i najstrožim profesorima, a potom će uslijediti i neočekivani košarkaški trening. Indira će zaigrati košarku sa svojom nekadašnjom ekipom iz Županje. Tko je pobijedio, tko je pao, tko se čupao za kosu, kakav je ručak spremio Indirin otac te kako se Indira snašla u ulozi zločeste učiteljice saznat ćemo ovog petka u 17.25. sati na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju