OYO se tijekom prosinca uključuje u humanitarnu akciju 'Želim život'! Pozivamo sve da se uključe i u humanitarnu akciju u sklopu koncerta 'Želim život'!

OYO se tijekom prosinca uključuje u humanitarnu akciju 'Želim život' te u suradnji sa Zakladom Ana Rukavina sudjeluje u prikupljanju sredstava i informiranju javnosti u svrhu proširenja Registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, pomoći u osnivanju i radu Banke matičnih stanica te poticanja stručnog usavršavanja liječnika specijalizanata ili specijalista internista hematologije i drugih srodnih specijalizacija.
Aktivacijom pretplate na OYO tijekom prosinca svatko može pomoći akciji jer će OYO za svakog novog pretplatnika koji svoju pretplatu aktivira kreditnom ili debitnom karticom donirati 1 kunu Zakladi Ana Rukavina.

Pozivamo sve da se uključe i u humanitarnu akciju u sklopu koncerta 'Želim život'. Koncert će se održati 21. prosinca u 21 sat na Trgu bana Jelačića, a na njemu će sudjelovati brojni poznati glazbenici. Prijenos koncerta i ove je godine uživo na Novoj TV, a tijekom cijelog prijenosa prikupljat će se sredstva za Zakladu. Donirati se može već danas pozivom na humanitarni broj: 060 9000.

http://novaplus.dnevnik.hr/AnaRukavina

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju