Noć vještica je savršeno vrijeme za zabavljanje uz strašne maske, ali i za gledanje horor filmova. Donosimo nekoliko preporuka za prave hororce od kojih će vam se slediti krv u žilama, ali uz koje će ova Noć vještica sigurno ostati zabilježena u vašem sjećanju.

Na OYO možete pogledati film ’Ne boj se mraka’ s Katie Holmes kao jednim od glavnih aduta. No, Katie nije glavni lik ovog filma, već je to mala djevojčica Sally koja istražuje novo imanje na kojem živi s ocem i njegovom djevojkom. Ne odoljevši svojoj znatiželji, Sally otvori vrata paklenskog podzemlja iz kojeg dopiru glasovi. Upozorava sve u kući na užas koji je oslobodila, no nitko joj ne vjeruje. Provjerite hoće li ih uvjeriti na vrijeme ili će postati samo iduće poglavlje u stoljećima dugoj stravičnoj priči imanja Blackwood. Postavljamo Vam izazov – pokušajte sljedećih nekoliko dana ne primijetiti svaki šušanj nakon gledanja ovog filma!

'Pustite me unutra' američki je remake hvaljenog i izrazito uspješnog švedskog filma 'Neka uđe onaj pravi' iz 2008. godine. Snimljen prema knjizi priznatog autora Johna Ajvidea Lindqvista, koji je i koscenarist ove nove verzije, film 'Pustite me unutra' priča je o dječaku koji se mora suočiti sa realnošću da mu je jedina prijateljica koju ima zapravo okrutna vampirica. Prema mnogima ova američka verzija je čak i bolja od genijalnog originala! No, najbolje da pogledate obje verzije dostupne na OYO i prosudite sami koja je bolja.

Film ’Opsjednutost’ pravi je izbor za ljubitelje horora koji svoju priču temelje na istinitim događajima. Naime, temeljen je na događajima dokumentiranima u američkoj saveznoj državi Tennessee, između 1818. i 1820. godine. Obitelj Bell iz mjesta Red River posjetila je nepoznata i nevidljiva pojava te ih počela terorizirati... Do danas je to jedini dokumentirani slučaj u američkoj povijesti u kojemu je duh ili pojava uzrokovala smrt ljudskog bića. Sigurni smo kako će ovaj odlični horor natjerati gledatelje da sami provjere više o slučaju.

OYO vam donosi i film ’Mučenice’, proglašen jednim od najžešćih horora, što ne iznenađuje s obzirom da se radi o filmu francuske produkcije poznate po nemilosrdnim scenama. Takvo je i uznemirujuće putovanje iz ovog filma koje počinje kada dvije mlade djevojke otvaraju vrata pakla pokušavajući se osvetiti za brutalno mučenje i otmicu kojoj je jedna od njih bila izložena kao djevojčica. Ono što će otkriti je toliko zastrašujuća noćna mora i toliko nevjerojatna tajna da ćete biti primorani preispitati svijet kakav poznajete! Briljantno odglumljen, fenomenalne fotografije i snažne režije, ’Mučenice’ predstavljaju remek-djelo koje nadilazi svoj žanr!

Ako ste ljubitelj prirode i istraživač, možda je bolje da preskočite ovaj naslov jer se u protivnom vaš sljedeći izlet u prirodu možda i neće dogoditi. Film ’Špilja užasa’ prati priču šest žena koje se sastaju u udaljenom dijelu Apalača kako bi istražile špilju skrivenu duboko u šumi, kao dio ekstremne avanture na otvorenom na koju idu jednom godišnje. Duboko ispod površine zemlje, katastrofa nastupa kad urušavanje kamenja blokira otvor i ostaju bez izlaza, a pod zemljom postoji nešto što napada bez upozorenja, ponovno i ponovno... Tamna špilja, malo prostora i čudovište koje vreba u mraku. Ako vam to ne sledi kosti, ništa neće.

I za kraj, preporuka jednog klasičnog uratka s ovih prostora. Film 'Davitelj protiv davitelja' priča je o dva beogradska davitelja koja su se sukobila oko vrata iste djevojke, što je imalo nesagledive posljedice. Po prvi put u povijesti kriminala jedan kreće protiv drugog. U tom sudaru strada jedna nevina, ali nesimpatična djevojka i jedan poletan, ali staromodan inspektor.

Svakako provedite nezaboravnu Noć vještica uz najbolji izbor horora koje Vam donosi OYO!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju