OYO, prvi Internet servis koji u Hrvatskoj nudi gledanje videa na zahtjev, odsada je dostupan kroz model pretplate i to već od 33 kune mjesečno (u sklopu godišnjeg paketa).

Bogati video sadržaj, više od 300 filmova, premijerne epizode serija i emisije Nove TV i Doma TV-a, OYO pretplatnici mogu gledati neograničeno putem interneta.

U samo šest mjeseci od pokretanja video portal OYO stekao je vjerne korisnike, a Nova TV nastavlja razvijati ovaj servis nudeći novu opciju OYO pretplate. Taj jedinstveni način plaćanja sadržaja uz jednokratnu naknadu korisnicima omogućuje neograničeno gledanje stotina filmova i serija (uključujući još neemitirane epizode) te najbolje od programa Nove TV i Doma TV-a (vijesti, emisije, sport). U sklopu paketa pretplate u trajanju od 3, 6 ili 12 mjeseci korisnici ostvaruju povoljniju cijenu za mjesec dana pristupa sadržaju.

'OYO se u kratkom vremenu pokazao kao portal koji nudi brz, jednostavan i legalan pristup do video sadržaja putem interneta. Brojimo već 50 000 registriranih korisnika i htjeli smo unaprijediti uslugu kako bi svi oni za manje novca dobili više. OYO omogućava da sav sadržaj gledate bez ikakvih prekida, ponavljate ili pauzirate sadržaj, kada i kako želite na svom računalu. Riječ je o zabavi koja nudi neograničenu slobodu izbora i vjerujem da će je naši korisnici od sada konzumirati u još većim količinama.' – izjavio je Ivan Kovačić, voditelj projekta OYO.

Uz bogati paket vrhunskih filmskih naslova OYO svakodnevno nudi premijerni nastavak serije 'Larin izbor' prije nego je emitiran na televiziji, humoristične serije poput 'Lud, zbunjen, normalan', ekskluzivni sportski sadržaj 'Lige prvaka', dokumentarne i animirane filmove te brojne druge video sadržaje Nove TV i Doma TV-a.

Cijelu ponudu i više o novom modelu portala OYO potražite na OYO.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju