Dobrodošli na OYO Cinema gdje se od 0-24h prikazuju isključivo filmovi! OYO Cinema je najjednostavniji način gledanja filmova na internetu koji nudi pregršt zabave uz minimalan angažman s vaše strane.

Kako mogu gledati kanal OYO Cinema?

Za pristup na OYO Cinema trebate aktivirati pretplatu na servis OYO, a zatim jednostavno kliknite na OYO Cinema ikonu u izborniku i uživajte u filmovima. Za pristup na OYO Cinema kliknite OVDJE.


Koje su prednosti OYO Cinema kanala?

OYO Cinema predstavlja idealnu kombinaciju TV načina gledanja filmova pri kojem ne trebate tražiti i razmišljati o sadržaju koji želite gledati i prednosti interneta gdje u svakom trenutku možete naslov koji se prikazuje na kanalu pogledati pojedinačno. Uz OYO Cinema gledanje filmova je jednostavno, dok istovremeno ne trebate brinuti ukoliko ste propustili početak filma ili ukoliko upravo sada želite pogledati film koji se prikazuje u neko drugo vrijeme.

Kako koristiti OYO Cinema?

Ukoliko aktiviram pretplatu na OYO, imam li pristup samo na OYO Cinema?

Ukoliko aktivirate pretplatu na OYO, osim OYO Cinema možete gledati i sve ostale sadržaje za pretplatnike koji uključuju više od 300 filmova, više od 25 serija te emisije Nove TV i Doma TV-a, sportske događaje i informativne emisije.

Za brojne dodatne informacije o servisu OYO kliknite OVDJE

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju