IN magazin donosi intervju s kontroverznim slovenskim političarom Zmagom Jelinčičem i njegovom osmogodišnjom kćeri Aleksandrom Tisom koja se zagrebačkoj publici predstavila s izložbom muških i ženskih aktova.

Nova TV, IN magazin, petak, 30.ožujka u 17.25 sati

IN magazin ovog petka donosi intervju s kontroverznim slovenskim političarom Zmagom Jelinčičem i njegovom osmogodišnjom kćeri Aleksandrom Tisom Jelinčič koja se zagrebačkoj publici predstavila s izložbom muških i ženskih aktova. Prije nego što sam krenula u školu, crtala sam bojama, pa sam tamo dobila papir i ugljen, pa sam počela crtati aktove. – izjavila je Tisa za IN magazin.

Političar Zmago Jelinčič je bio sretan kada je vidio da je njegova kćer talentirana, no također i šokiran kada je prvi put ugledao aktove svoje Tise. Vilica mi je pala dole, to je bilo prvo i bio sam sretan da je talent, a onda su mi i drugi rekli da to nije samo moj utisak. – otkriva Jelinčič.

Mlada umjetnica sklonost prema crtanju pokazivala je u najranijoj dobi, a oduvijek su je zanimale teme neuobičajene za njezine godine. U školi nije htjela da crta ono što su učitelji željeli. Uvijek je radila nešto po svome. – izjavio je za IN magazin ponosni otac osmogodišnjakinje.

Razgovor s Tisom i političarom Jelinčičem gledatelji imaju priliku pogledati ovog petka u IN magazinu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju