Moguće su poteškoće u prijamu televizijskih programa u razdoblju od 29.rujna - 6. listopada na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

U razdoblju od 29. rujna do 6. listopada 2015., zbog zamjene antenskog sustava na odašiljaču Belje, moguće su kratkotrajne poteškoće i prekidi u prijamu televizijskih programa na području Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije.

Tijekom navedenog razdoblja s odašiljača Belje će se smanjenom snagom odašiljati programi MUX A (HTV1, HTV2, RTL i NovaTV) dok radovi neće utjecati na kvalitetu prijama drugih televizijskih programa.

Prema planu izvođenja radova, očekuju su dva prekida svih programa u trajanju do 3h tijekom noći i to prema sljedećem rasporedu:
§ 30. rujna, srijeda
§ 6. listopada, utorak


Ovisno od vremenskih prilika moguća su manja odstupanja planiranih termina.

Odašiljač Belje pokriva područje Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije, a istovremeno je to područje pokriveno i drugim odašiljačima pa navedeni radovi neće bitno utjecati na prijam televizijskih programa kod velike većine gledatelja.

Gledateljima koji će tijekom navedenog razdoblja ipak imati poteškoće u prijamu MUX A televizijskih programa savjetujemo da zakrenu antenu prema nekom od alternativnih odašiljača: Osijek-Josipovac, Borinci ili Papuk, i ponovno pokrenu pretraživanje programa. Za pomoć kod traženja signala i frekvencija svih odašiljača može poslužiti INTERAKTIVNA KARTA.

Dodatne informacije možete naći na stranicama našeg Kontakt centra. Probleme u prijamu možete prijaviti (molimo navesti točnu lokaciju kako bismo mogli dati konkretne upute):
§ Online
§ e-mail: 
problemi_prijam@oiv.hr
§ besplatni telefon 0800-0897 (radnim danom 08 -20).

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju