Nova TV gledateljima tijekom novogodišnjeg vikenda slavlja donosi prigodan program koji se sastoji od niza zabavnih emisija i filmova!

Red Carpet tradicionalno donosi pregled showbiz godine. Gledatelji se tako imaju priliku prisjetiti svih priča iz svijeta showbiza o kojima će se još dugo pričati. Skandale će tako na jedno mjesto okupiti novinar Nenad Hervatin, a kome je u 2010. godini smrknulo, a kome svanulo istražit će za ovu specijalnu emisiju Red Carpeta Vedrana Pribačić. Modni pregled godine donosi Svjetlana Matić, a Edita Drušković podsjetit će na sve one osobenjake koji su uspjeli ostvariti svoju veliku želju da budu barem jednom na televiziji. Nekima je to uspjelo i nekoliko puta i dobro su nas zabavili, a čemu smo se sve smijali kroz proteklu godinu prisjetit ćemo se uz prilog Ive Babić. Red Carpet prigodni specijal donosi i pregled svih najzanimljivijih reportaža i intervjua sa svjetski poznatim zvijezdama koje su tijekom godine napravile Ivana Nanut i Fani Stipković. Egzorcisti će naravno dati svoj specifičan pečat na proteklu godinu i tako još jednom nasmijati, kako one koji se indirektno prepoznaju pod njihovim maskama i perikama, tako i gledatelje ispred malih ekrana.

Nova TV je pripremila i široku paletu žanrova i uzbudljivih filmskih naslova. Na staru godinu osim novogodišnjeg specijala Nova u Dragošju i emisije uživo S Novom u Novu, gledatelji imaju priliku pogledati film Legenda o Zorrou s Antoniom Banderasom i Catherine Zeta-Jones. Prvog dana u 2011. gledatelji se mogu opustiti uz niz filmova počevši s Madeline, sjajnom avanturom u kojoj je glavni lik Kapetan Kuka, te obiteljski film Zathura. Gledatelji će uživati i u avanturi iz 1974. godine Sinbadovo zlatno putovanje.

 

Akcije zasigurno neće nedostajati u filmovima Bljesak, Špilja straha te Highlander 2 s Christopherom Lambertom u glavnoj ulozi. Anglelinu Jolie i Ethana Hawka gledatelji imaju priliku vidjeti u trileru iz 2004. godine 'U tuđoj koži', a u povijesno okruženje mongolskog carstva zakoračiti uz film Džingis Kan: Do kraja svijeta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju