Proljetnu shemu Nova TV započinje u ponedjeljak. Omiljene serije možete pratiti u novom terminu: 'Asi' u 20h, 'Najbolje godine' u 20.45h, a reality Masterchef u 21.45h

Proljeće na Novoj TV - novi termini omiljenih serija

Asi – 20.00
Najbolje godine – 20.45
Masterchef – 21.45

Proljetnu shemu Nova TV započinje u ponedjeljak, 21. ožujka kada vam uz najgledanije programe donosi i novi format Masterchef. Omiljene serije gledatelji mogu pratiti u novom terminu, 'Asi' u 20h, 'Najbolje godine' u 20.45h i novi reality show Masterchef u 21.45h.

Masterchef Hrvatska je najkreativniji reality show na ovim prostorima koji će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 21.45 sati. Jedinstvena TV kuhinja u svom prvom krugu okuplja natjecatelje koji su odlučili uživati u gastronomiji u potpunosti, približiti joj se korak bliže i sudjelovati u kulinarstvu dajući cijeloga sebe. Svoj talent pokazat će široj javnosti i stručnom žiriju 100 pristupnika audicijama, a vrlo brzo ostat će ih 50 koji će dobiti Masterchef pregaču. Borit će se kroz niz izazova da bi ušli u TOP 20 i Masterchef vilu, eliminacijski krug koji ćemo pratiti od drugog tjedna emitiranja.

'Asi' na zahtjev i oduševljenje brojnih gledatelja nastavlja pratiti ljubavne avanture sada već kultnog para, Asi i Demira, od ponedjeljka do petka u 20 sati. Turska serija vrlo brzo je osvojila srca hrvatske publike, a u novim nastavcima nakon Asine otmice donosi nove zaplete. Demir će pronaći svog izgubljenog oca Hajdara koji će svu svoju mržnju prema Asinoj obitelji iskaliti upravo na svojoj snahi. I brak Demirove sestre Melek ozbiljno će ugroziti Asin i Demirov odnos. Glavni junak će godinama izbivati iz Antakije, ali sudbina će učiniti da se vrati zbog svoje ljubavi i heroine serije, Asi.

Dramska serija ‘Najbolje godine’ neizostavan je TV obiteljski trenutak u večernjem terminu već dvije sezone. Nove nastavke pratit ćemo od ponedjeljka do četvrtka u 20.45 sati, a napetost ljubavne priče između Dunje i Ranka povećat će vijest da Dunja očekuje prinovu. Dok Ranko neće znati tko je otac, Dino će biti ispunjen ponosom što očekuje sina, a nastojat će se zbližiti i sa svojom kćeri Emom. Dragošje će otkriti da ima još jedan ozbiljan par, nakon što na vidjelo izađe da su Melita i Lale još u braku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju