Jesenskom shemom Nova TV je potvrdila vodeću poziciju na hrvatskom tržištu koju drži tijekom cijele godine.

Prema rezultatima gledanosti za protekli mjesec Nova TV bila je u listopadu najgledanija televizija. Na cijelom danu ostvarila je najveći udio u gledanosti od 26,6 posto na općoj populaciji. U udarnom terminu kada je najviše gledatelja pred malim ekranom ostvarila je još bolji rezultat s 30,8 posto udjela u gledanosti.

Svi ključni formati domaće produkcije Nove TV ušli su u TOP 25 najgledanijih emisija, a među deset najgledanijih programa našlo se čak pet emisija Nove TV. Navedeni podaci potvrđuju uspješnu poslovnu orijentaciju Nove TV prema vrhunskoj domaćoj produkciji i informativnom programu kojemu gledatelji najviše vjeruju. Dnevnik Nove TV ostvario je u listopadu prosječnu gledanost od 18,1 posto, humoristična serija 'Lud,zbunjen,normalan' ostvarila je 16 posto, informativni magazin 'Provjereno' 14,4 posto, show 'Supertalent' 14,3 posto, a dramska serija 'Najbolje godine' 12,9 posto. Humorističnu seriju 'Periferija city' u listopadu je u prosjeku gledalo 12,3 posto Hrvata, Vijesti Nove TV 10,2 posto, dok je 'IN magazin' pratilo 7,7 posto te 'Red Carpet' 7,1 posto gledatelja.

Nova TV imala je u listopadu i najgledaniji filmski program. Od deset najgledanijih filmova u Hrvatskoj, u proteklom je mjesecu čak devet prikazano na Novoj TV. Najbolji rezultat ostvario je film 'Dobrodošli u džunglu' čija je gledanost bila 13 posto.

Više pogledajte OVDJE!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju