Nova TV, najgledanija televizija u Hrvatskoj, proslavila je s partnerima i gostima uspješnih 15 godina rada. Više od 500 uzvanika imalo je priliku premijerno vidjeti izgled novog Dnevnika Nove TV, koji već šestu godinu ponosno nosi titulu najgledanije informativne emisije u zemlji.

Najgledanija televizija u Hrvatskoj, Nova TV, velikim partyjem proslavila je 15 uspješnih godina rada. Poznati gosti iz političkog i poslovnog svijeta dupkom su napunili Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma gdje je održana proslava o kojoj će se još dugo pričati.

Tema večeri bila je Nova era – pa je tako više od 500 gostiju imalo priliku premijerno vidjeti izgled novog Dnevnika Nove TV i družiti se s najjačim TV licima zabavnog i informativnog programa u zemlji.




Na najbolji je, tako, način obilježeno 15 godina postojanja Nove TV, koja je u ovom razdoblju prešla dalek put – od prve komercijalne televizije u Hrvatskoj do lidera na medijskom tržištu. Danas je Nova TV sinonim za tv program vrhunske kvalitete u svim segmentima – od objektivnog i relevantnog informativnog programa do vrhunskih i najgledanijih zabavnih formata.

Od prvog dana smo imali viziju biti najgledanija televizija. Slijediti neprestano taj put i podizati ljestvicu izvrsnosti je zahtjevan i neprestan rad, koji bez naših gledatelja i posebno partnera, koji su to prepoznali i nagradili lojalnošću, ne bismo imali. Tajna našeg uspjeha je u ljudima, timskom radu, neprestanom ulaganju u tehnologiju i naravno, osluškivanju potreba naših gledatelja. Svi pokazatelji govore da smo prepoznali upravo njihove zahtjeve, a to je razlog za zadovoljstvo u poslu kojim se bavimo. Biti svakoga dana u dnevnom boravku naše cijenjene publike, biti dio njihove obitelji i svakodnevnog života je veliki privilegij, ali i odgovornost“, rekao je predsjednik uprave Nove TV Dražen Mavrić.




Dnevnik Nove TV, čiji je novi izgled predstavljen na proslavi, kontinuirano je najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj još od 2010. godine. Ustrajan i jedinstven pristup radu je konstanta Dnevnika Nove TV zbog čega je njegov potencijal prepoznat od strane gledatelja te je Dnevnik Nove TV u zadnjih 365 dana čak 359 puta bio najgledanija središnja informativna emisija.

Gosti proslave prisjetili su se i najjačih izdanja zabavnog programa Nove TV, a neke od najuspješnijih poput Farme, Kud puklo da puklo, Tvoje lice zvuči poznato i inMagazina gledatelji imaju priliku pratiti i u sklopu aktualne jesenske sheme. Osim podsjetnika na seriju domaće produkcije Larin izbor, koja je prodana u čak 40 zemalja svijeta, uzvanici su imali priliku pogledati i kako serija Kud puklo da puklo zvuči na arapskom. Naime, i ovaj serijski hit prodan je u više od 30 zemalja diljem svijeta, a svoju premijeru nedavno je doživio i na teritoriju Bliskog istoka i Sjeverne Afrike.



Goste su nastupom iznenadile zvijezde prve sezone showa Tvoje lice zvuči poznato - Andrea Andrassy kao Katy Perry i Baby Dooks kao Michael Jackson. Podsjetnik na show oduševio je goste, dokazujući da se uistinu radi o formatu koji je pomaknuo granice zabavnog programa. U prosjeku, svaku od epizoda prve sezone Tvoje lice zvuči poznato gledalo je više od milijun gledatelja, čineći ga najgledanijom zabavnom emisijom u posljednjih sedam godina. Taj uspjeh zasigurno će nastaviti i u novoj sezoni, koja kreće već od nedjelje, 13. rujna nakon Dnevnika Nove TV.

Proslavi 15 godina uspješnog rada Nove TV pridružili su se brojni poznati gosti kao i zaštitna lica Nove TV. Poznata lica s malih ekrana bila su tako na svakom koraku – kroz program su goste proveli Marija Miholjek, Saša Kopljar, Mislav Bago, Ivana Petrović, Ana-Marija Vuković, Milan Sijerković, Dario Brzoja, Damjana Ćurkov, Andrija Jarak, Mia Kovačić i Igor Mešin. Osim njih, gosti su se družili i s drugim poznatim licima na kutcima posvećenim uspješnicama Nove TV: emisijama Farma, Masterchef, Kud puklo da puklo i InMagazin.

Oduševljenje je izazvao nastup jedne od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda – Gibonnia, a goste je do ranih jutarnjih sati zabavljao DJ dvojac Tom Tom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju