Kao vodeća televizija u Hrvatskoj Nova TV u 2011. nastavlja iz mjeseca u mjesec nizati rekorde gledanosti.

U travnju je bila najgledanija televizija na općoj populaciji s prosječnim udjelom u gledanosti od 22,8 posto na cijelom danu i 29,3 posto u udarnom terminu kada je naviše gledatelja pred TV ekranom.

Dnevnik Nove TV i dalje je vodeća informativna emisija u zemlji. S 578 000 gledatelja, odnosno gledanošću od 13,9 posto na općoj populaciji, Dnevnik Nove TV suveren je na vrhu gledanosti središnjih informativnih emisija u Hrvatskoj. Izvještavanje o presudi generalima, ekskluzivni intervjui s Joseom Manuelom Barrosom i ministrom Fuchsom, Crobarometar i istraživanja javnog mnijenja, te inventivne forme poput Teme dana, Flash vijesti i Bolje Hrvatske pridonijeli su da Dnevnik Nove TV i u travnju privuče najviše gledatelja.

U TOP 5 najgledanijih emisija u Hrvatskoj čak su četiri emisije Nove TV. Uz spomenuti Dnevnik Nove TV, najgledaniji programi na svim televizijama bili su dramska serija 'Najbolje godine' sa 649 000 gledatelja i serija 'Asi' sa 636 000, dok je prijenos Lige prvaka gledalo 590 000 gledatelja. Reality show 'Masterchef' s 491 000 gledatelja ušao je u deset najgledanijih emisija.

Uz rezultate gledanosti Nova TV je prema istraživanju agencije Ipsos Media CT i vodeći brand u Hrvatskoj.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju