Informativni program Nove TV najdetaljnije je pratio jedan od najiščekivanijih političkih trenutaka, svjedočenje bivšeg premijera Sanadera.

Nakon što je jedina iskazala ozbiljni interes za izravan prijenos cijelog svjedočenja zatraživši odobrenje od Sabora, Nova TV je unatoč odbijanju poduzela sve kako bi građane što brže i iscrpnije izvijestila o ovom događaju od velikog interesa javnosti. Već u prijepodnevnim satima informativni program emitirao je izvanredne vijesti i prvi u 11.50 sati najavio događaj i izvijestio o dolasku Ive Sanadera u Sabor.

Nova TV je također prva počela s emitiranjem Sanaderovog iskaza u 12.20 sati i detaljno u realnom vremenu izvještavala o svemu što se događa na Markovom trgu, odakle se javljao Mislav Bago sve do 14.07 sati. Izvanredne vijesti Nove TV bile su najgledanije u svom terminu od 12.20 do 14.07 sati ostvarivši najveći udio u gledanosti od 23,3 posto u ciljnoj skupini 18.54 godina.

''Vrlo smo zadovoljni izvještavanjem koje smo jučer odradili. Pripremili smo se na vrijeme i ponovno pokazali da smo najbrža i najsposobnija novinarska TV ekipa koja je spremna na najzahtjevnije zadatke. Zahvalna sam što su najintrigantniji politički događaj godine gledatelji odlučili gledati na Novoj TV i time se potvrdilo da kada gledatelji žele vijest, analizu, točnost i objektivnost ostaju uz nas.’’ – rekla je direktorica informativnog programa Iva Gačić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju