Nova TV grupa u veljači je učvrstila svoje vodstvo na tržištu dodatno povećavši udjele u gledanosti.

Tako je u cijelom danu ostvarila 28,5%, a u udarnom terminu 37,8% udjela u gledanosti. Nova TV i dalje je najgledaniji kanal u zemlji, s ostvarenih 32,1% udjela u gledanosti u udarnom terminu, dok je Doma TV i dalje najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji.

Informativni program je također učvrstio svoje vodstvo. Tako je u veljači Dnevnik Nove TV bio najgledaniji format na svim televizijama, a svaki dan uz njega se informiralo gotovo 750 tisuća gledatelja, čime je ostvario prosjek od 41,1% udjela u gledanosti.

inMagazin ostao je najgledanija zabavna serije u zemlji, a zanimljive priče u ovom lifestyle magazinu svaki dan prati gotovo 380 tisuća gledatelja. Serije Nove TV i u veljači su ostale omiljene te su zauzele prva mjesta na ljestvici gledanosti. Ljestvicu s prosjekom od 750 tisuća gledatelja predvodi obitelj Fazlinović u humorističnoj seriji Lud, zbunjen, normalan, zatim slijedi turski hit Dila, najgledanija dnevna domaća serija Zora dubrovačka, te Milost.

Filmovi Nove TV u veljači su bili apsolutni hit, te su zauzeli prvih 10 mjesta najgledanijih filmova mjeseca. Američki triler Opsjednuta privukao je najviše gledatelja, njih više od 550 tisuća.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju