Studeni je grupi kanala Nove TV donio nastavak najboljih rezultata gledanosti. Tako su kanali grupe Nova TV i Doma TV u cijelom danu ostvarili 29 posto, a u udarnom terminu čak 35 posto udjela u gledanosti.

Nova TV i dalje drži titulu najgledanijeg kanala u Hrvatskoj, pa valja istaknuti kako je u udarnom terminu tijekom ovog mjeseca ostvarila 30,8 posto udjela u gledanosti – to je već tradicionalno gotovo dvostruko više od ostalih kanala. Doma TV je prema podacima za cijeli dan ostala najgledaniji specijalizirani kanal i u studenom.

Uz Dnevnik Nove TV, najgledaniju središnju informativnu emisiju u Hrvatskoj, svaki dan studenog se informiralo gotovo 735 000 gledatelja. Večernje vijesti također su prvi izbor gledatelja u tom terminu. Vijesti u 17 su s preko pola milijuna gledatelja čak trostruko gledanije od konkurencije.

inMagazin je i dalje vladar svog termina s gotovo 470 000 gledatelja. Serijski program također ostvaruje potpunu dominaciju – 7 od 10 najgledanijih serija emitira Nova TV! Na vrhu je glazbeno-dramski spektakl ’Stella’ koju je pratilo 755 000 gledatelja po epizodi. Niz najgledanijih serija na hrvatskim televizijama u studenom nastavljaju 'Djevojka imena Feriha', ’Zora dubrovačka’ i ’Kako vrijeme prolazi’.

Snimku adrenalinskog spektakla Legend 2 Invasion, u kojem je sudjelovao i Mirko Filipović, gledalo je 783 000 gledatelja. Također, 5 od 10 najgledanijih filmova tijekom mjeseca gledali smo u programu Nove TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju