I na početku televizijske jeseni Nova TV grupa osvaja dvostruko bolje udjele od konkurencije.

Podaci o gledanosti pokazuju kako je grupacija Nova TV i u rujnu najgledanija u Hrvatskoj. U rujnu je Nova TV grupa ostvarila 30,5 posto udjela u gledanosti tijekom cijelog dana te čak 38,5 posto u udarnom terminu.

Nova TV je daleko najgledaniji televizijski kanal u Hrvatskoj s 33,9 posto udjela gledanosti u udarnom terminu, što predstavlja više od 525 000 gledatelja, dok je Doma TV najgledaniji specijalizirani kanal.

Dnevnik Nove TV i dalje je uvjerljivo prvi izbor za informiranje u Hrvatskoj, s prosječnih 615 000 gledatelja u rujnu, odnosno 42,3 posto udjela u gledanosti, što je dvostruko više od konkurencije.

Osim središnje informativne emisije, gledatelji na Novoj TV u najvećem broju prate i ostala izdanja Vijesti, pa tako Vijesti u 17 i Večernje vijesti ostvaruju gotovo trostruko veću gledanost u odnosu na konkurenciju. U rujnu ih je prosječno pratilo 350 000 gledatelja, a Večernje vijesti njih 370 000.

Mjesec rujan i početak jesenske sheme obilježile su uspješne serije Nove TV koje redom zauzimaju prvih 5 mjesta na ljestvici najgledanijih na televizijama. Apsolutni hit jeseni je glazbeno-dramska serija ’Stella’, koja nedjeljom navečer osvaja srca gotovo 700 000 gledatelja. Na drugom mjestu nalazi se turska uspješnica ’Djevojka imena Feriha’ nakon koje slijede serije ’Lud, zbunjen, normalan’, ’Zora dubrovačka’ i ’Kako vrijeme prolazi’.

Na listi najgledanijih zabavnih emisija na televizijama, prvo mjesto zauzima InMagazin s više od 300 000 gledatelja. Čak 4 od 5 najgledanijih filmova u rujnu prikazivali su se na Novoj TV. Prvo mjesto zauzima američka drama ’Zavjet šutnje’ koju je gledalo 475 000 gledatelja, dok je odmah nakon njega film ’Ukradeni identitet’ s više od 460 000 gledatelja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju