Nakon što je Nova TV grupa maestralno otpratila 2013. godinu s najvećim brojem gledatelja ispred malih ekrana, i u prvom mjesecu 2014. godine ostvarila je izvrsne rezultate. U udarnom terminu Nova TV grupa i dalje nastavlja dominaciju na tržištu s 33,9 posto udjela u gledanosti. Kanal Nova TV i dalje ostaje na vrhu gledanosti s više od pola milijuna gledatelja u udarnom terminu.

Dnevnik Nove TV je i u siječnju bio prvi izbor gledatelja, a u siječnju ga je svaki dan pratilo gotovo 700 tisuća gledatelja. Jednaki uspjeh u gledanosti ostvaruju popodnevne i večernje vijesti Nove TV, koje su čak i trostruko gledanije od konkurencije.

Nova TV ostvarila je pun pogodak odabirom filmova u siječnju, pa je tako od 10 najgledanijih, njih čak 8 emitirala Nova TV. Među njima su Gas do daske 3, Sam protiv svih 2 i 10.000 godina prije Krista.

I u serijskom programu je Nova TV zauzela sam vrh, pa tako najgledanija serija Lud, zbunjen normalan, koju je u prosjeku pratilo gotovo 600 tisuća gledatelja, a drugo i treće mjesto su zauzele turske uspješnice Dila i Milost.

Veliki uspjeh u siječnju ostvario je inMagazin koji je zauzeo tron najgledanije zabavne emisije u zemlji s više od 400 tisuća gledatelja, koliko ih privuče svakoga dana.

Doma TV je i dalje najgledaniji specijalizirani kanal, kako u udarnom terminu, tako i u cijelom danu. U udarnom terminu je Doma TV u siječnju privukla čak 25% gledatelja više nego, primjerice, u prosincu prošle godine. Tako je uz junake serija Navy CIS i Navy CIS LA svaki dan bilo u prosjeku više od 100 tisuća gledatelja, čime je Doma TV dodatno učvrstila svoju poziciju pobjednika među specijaliziranim kanalima.

Izvor: Nielsen Audience Measurement
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 1.1.-31.1.2014.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju