Nova TV grupa svojim rezultatima u travnju još jednom potvrđuje vodeću poziciju na tržištu. Naime, Nova TV grupa ostvarila je čak 29,4% udjela u gledanosti u cijelom danu te 38,1% u udarnom terminu. Nova TV najgledaniji je kanal, a Doma TV je najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji.

U travnju dodatna potvrda vodeće televizijske kuće na tržištu

Status najvjerodostojnijeg i najgledanijeg informativnog programa u zemlji i prošlog je mjeseca dodatno učvrstio informativni program Nove TV. Uz Dnevnik Nove TV svaki dan se informiralo više od 560 000 gledatelja, čime je ostvario prosjek od 37,4 % udjela u gledanosti.

Nova TV se može pohvaliti i ovaj put s najgledanijom zabavnom emisijom u zemlji, Celebrity MasterChefom koji je u travnju ostvario prosjek od 32,3% udjela u gledanosti. Svaku epizodu najuzbudljivijeg kulinarskog showa na svijetu sa zanimanjem je pratilo više od 580 tisuća gledatelja.

Od serijskog programa rezultati gledanosti potvrđuju da su gledatelji i u travnju najviše uživali u humoru protagonista serije Lud, zbunjen, normalan. Više od 640 tisuća gledatelja uz svaku je epizodu ove originalne serije, što čini 36,5% udjela u gledanosti. Time je serija Lud zbunjen normalan bila proteklog mjeseca ujedno i najgledaniji program u zemlji. Serije Nove TV i u travnju su ostale omiljene te su zauzele prva mjesta na ljestvici gledanosti: odmah nakon Lud zbunjen normalan slijede Zora dubrovačka i Dila.

Lifestyle magazin Nove TV, inMagazin, svaki dan u prosijeku prati 280 tisuća gledatelja, što čini 28,6% gledatelja koji su u tom trenutku pred televizorom.

Filmovi na programu Nove TV i u travnju su ostvarili zavidne rezultate gledanosti. Naime od deset najgledanijih filmova sedam ih je emitirano na Novoj TV. Na ljestvici TOP 10 najgledanijih filmova prvo mjesto u travnju zauzeo je megahit, akcijski film ''2012.'' kojeg je pogledalo više od 390 tisuća gledatelja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju