Pripreme za pokretanje novog kanala Doma TV-a u punom su jeku, a hrvatski će gledatelji uskoro imati priliku uživati u novom zabavnom televizijskom programu iz grupe Nove TV

Premjerom novog TV kanala Nina Badrić izdaje prvi singl nakon tri godine. Pjesma “Moje oči boje ljubavi” savršeno se uklopila u koncept kakav će novi kanal Doma TV ponuditi svojim gledateljima. Nova TV i Nina Badrić ponovno su se prepoznali kao sjajni partneri, a riječi pjesme “Moje oči boje ljubavi” napisala je sama glazbenica Nina Badrić, dok su glazba i aranžman zajedničko djelo Ante Gela i Nine Badrić. Ovim singlom cijenjena glazbenica i višestruka dobitnica prestižne nagrade “Porin” ponovno potvrđuje da je autor čije se pjesme nestrpljivo očekuju.

Ova prekrasna pjesma puna emocija ljubavi, zasigurno će postati omiljena melodija gledatelja Doma TV-a, a vrtjet će se unutar imidža spota kanala čiji je moto “ Ljubav te čeka doma”.

Na Novoj TV ističu kako su za početak emitiranja svog novog kanala gledateljima htjeli podariti nešto posebno, a suradnja s najvećom glazbenom divom na hrvatskoj sceni svakako ulazi u tu kategoriju. Nina Badrić je najuspješnija hrvatska glazbenica koja je obilježila domaću pop scenu prvog desetljeća novoga milenija i jednako kao Nova TV kontinuirano promišlja kako svojoj publici uvijek podariti nešto novo i više nego se to učinilo do sada. Nakon dvije izuzetno uspješne sezone u Supertalentu, ova zajednička suradnja nastavlja se kroz novi kanal Doma TV na zadovoljstvo brojnih gledatelja, slušatelja i fanova. Uz premijeru kanala, gledatelji Doma TV-a imat će tako i glazbenu premijeru novog singla Nine Badrić čija se melodija izvrsno poklapa s filozofijom pozitivne, tople i emotivne zabave Doma TV-a, tvrde na Novoj TV.

“ Sretna sam što su vrhunski profesionalci Nove TV u mojoj pjesmi prepoznali kvalitetu, toplinu i beskompromisnu pozitivnu emociju koju ova pjesma ima. Moj dugogodišnji suradnik Ante Gelo i ja stvarali smo je nepretenciozno s namjerom da napravimo zaista nešto dobro i kvalitetno. Svakom glazbeniku, pa tako i meni, najveći je kompliment biti prepoznat u glazbi koju stvaraš. Nadam se da će ova pjesma svima koji je budu slušali utkati u srce radost i ljubav i da će se uz nju radovati.”, izjavila je Nina Badrić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju