U uvodnoj emisiji, ujedno i prvoj emisiji koju gledatelji imaju priliku vidjeti na Doma TV-u, Nina Badrić, Mia Kovačić i Igor Mešin predstavit će program novog specijaliziranog televizijskog kanala za zabavu iz grupacije Nove TV.

Povodom snimanja uvodne emisije pjevačica Nina Badrić izjavila je kako se raduje startu novog televizijskog kanala: 'Jako se radujem startu Doma TV-a, posebno me raduje i to što je moja pjesma 'Moje oči pune ljubav' njegov zaštitni znak.’

Voditeljski dvojac Igor Mešin i Mia Kovačić ugostili su popularnu pjevačicu i članicu žirija Supertalenta te će svi zajedno 2. siječnja u 18 sati na samom početku novog televizijskog kanala razrezati tortu posvećenu Doma TV-u. Igor Mešin je u svom stilu poručio novopečenim gledateljima: 'Budite doma i gledajte Doma TV.’ Prelijepa voditeljica Mia Kovačić je oduševljena startom novog kanala: 'Doma TV,. osim što nudi najzabavniji program, nudi i puno ljubavi, a koliko i u kojem paketu to će gledatelji sami doznati već od 2. siječnja.’. Svi ljudi željni dobre zabave najbolji zabavni program potražit će upravo na Doma TV-u.

Što novi kanal nudi od serijskog, filmskog te ostalog zabavnog programa predstavit će upravo ova specijalna uvodna emisija pod nazivom 'Dobrodošli doma'. Uz najkvalitetniji program i televizijske premijere Doma TV donosi vrhunske strane serije koje su već osvojile srca gledatelja diljem svijeta. 'Tudori', 'Opasna igra', druga sezona popularne teen serije 'Rebelde', 'Strasti Orijenta', 'Kameleoni', 'Ana', 'Prijateljice', 'Moje kćeri' samo su neki od serijskih naslova koje ćemo moći pratiti već od prvog tjedna u siječnju 2011. godine. Od zabavnog programa Doma TV nudi talent show 'Znate li plesati?', zatim lifestyle show 'Dom iz snova', te emisije 'Mamin svijet' i 'Doma IN'. Vrhunskog filmskog programa na Doma TV-u također neće nedostajati. Najbolji strani filmski naslovi, televizijske premijere, obilje smijeha i zabava za cijelu obitelj postaju dio bogate ponude Doma TV-a. 'Dobrodošli Doma' donosi i ekskluzivni intervju s Anahi, zvijezdom teen serije 'Rebelde kao i razgovore s brojnim poznatima koji su novom kanalu zaželjeli najljepše čestitke.

Za signal kanala DOMA TV, gledatelji trebaju pokrenuti tražilicu na svom DVB-t prijamniku.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju