Ako ste propustili debi voditeljice IN magazina Nikoline Pišek u 'Najboljim godinama' ne brinite! Ovdje možete pogledati sinoćnju epizodu i vidjeti kako je Nikolina utjelovila lik Lucije!

Za svoj glumački debi i potrebe scenarija Nikolina je postala neugledna žena sklona alkoholu. 'Prvi put u životu imam istinsku tremu od svoje pojave na malom ekranu zato što je to u jednom sasvim drugom kontekstu i okruženju i sasvim drugoj ulozi. Nikada nisam ozbiljno glumila i moram priznati da se malo pribojavam kritika.' – skromno kaže lijepa voditeljica.

O svom novom televizijskom izgledu Nikolina je za IN magazin izjavila: 'Vizual nije toliko očekivan, pa moram priznati da se ljudi šokiraju. Zapravo je olakotna okolnost kada ulaziš u neki lik, pa ti promijene i fizički izgled. Upravo iz tog razloga možeš prije nego što dođeš pred kamere stati pred ogledalo i vidjeti da si ti zaista taj lik i nekako ta gluma prirodnije krene iz tebe.'. Ne propustite glumački debi lijepe voditeljice čiji će lik Lucije.

Nikolinin lik je supruga Tune (Enes Vejzović), koja će unijeti nemire u najpoznatije televizijsko selo na Žumberku. Lucija je Tunina mlada žena i Martina maćeha. Poznata je po svojoj teškoj naravi. Ona je kronična alkoholičarka te kći bogatog poduzetnika koji je cijelog života bio ponosan na nju. Lucija je već od tinejdžerskih godina pripadala zlatnoj mladeži. Zahvaljujući očevim vezama završila je fakultet, a otac joj je u svojoj tvrtki namijenio jedno od rukovodećih mjesta. Ipak sve je više na vidjelo počeo izlaziti Lucijin alkoholizam. Mnogo toga se promijenilo kada je Lucija upoznala starijeg Tunu koji se prezentirao kao uspješan poduzetnik i političar.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju