Nova TV i dalje je najgledaniji nacionalni kanal, a Doma TV najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji i u udarnom terminu i u cijelom danu.

Nova TV grupa sa svojim kanalima najgledanija je u udarnom terminu, potvrđuju rezultati gledanosti iz srpnja. Nova TV i dalje je najgledaniji nacionalni kanal, a Doma TV najgledaniji specijalizirani kanal u zemlji i u udarnom terminu i u cijelom danu. Uspoređujući sve televizije, najveći udio u gledanosti u srpnju ostvaruje Nova TV s 29,1 posto u udarnom terminu, te s 21,3 posto na cijelom danu.

Najgledanija središnja informativna emisija i u sedmom mjesecu je Dnevnik Nove TV. Uz njega se svaki dan informiralo gotovo 394 tisuće gledatelja, čime je ostvario 36,5 posto udjela u gledanosti. Također, i popodnevne i večernje vijesti najgledanije su na Novoj TV. Uz Vijesti u 17 bilo je tako u prosjeku 362 tisuće gledatelja, što je porast od 26 posto u odnosu na prošli mjesec. Večernje vijesti na Novoj TV u srpnju je pratilo čak 267 tisuća gledatelja.

Bogat filmski program Nove TV i u srpnju je okupio najviše gledatelja, pa je tako od najgledanijih 10 filmova čak njih sedam emitirano na Novoj TV. Američka akcijska komedija 'Nacionalna sigurnost' bio je najgledaniji film u srpnju, a njega je pratilo više od 318 tisuća gledatelja. Serije Nove TV i u srpnju su ostale omiljene te su zauzele prva mjesta na ljestvici gledanosti. Nakon najgledanije turske serije 'Crna ruža' koju je pratilo više od 465 tisuća gledatelja te koja je ostvarilo čak 36,2 posto udjela u gledanosti, slijede turske uspješnice 'Ljubav i novac' te nova serija 'Igra laži', a u TOP 5 najgledanijih serija su i 'Lud, zbunjen, normalan' i 'Najbolje godine'.

Najgledaniji zabavni format u sedmom mjesecu bio je 'Radna akcija' koju je pratilo više od 421 tisuća gledatelja. Visoko drugo mjesto na ljestvici TOP najpopularnijih zabavnih emisija zauzima lifestyle emisija Nove TV, inMagazin, čije je zanimljive priče i reportaže svakog dana pratilo skoro 260 tisuća gledatelja.

Da specijalizirani kanal Doma TV također nudi najbolji serijski program svjedoče i rezultati gledanosti koji Doma TV svrstavaju na prvo mjesto po gledanosti specijaliziranih kanala. Za izvrsne rezultate zaslužne su popularne serije 'Arrow', 'Osumnjičeni', 'Djevojke na zadatku', 'Navy CIS', koje su samo neke od glavnih preferencija gledatelja u mjesecu srpnju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju