Najveći blogerski servis predstavio svoju novu suvremenu verziju.

Internet grupa Nova TV kontinuirano razvija svoje portale. Nakon uspješno odrađenih Dnevnik.hr-a i GOL.hr-a redizajniran je i Blog.hr, vodeći blogerski servis u zemlji.
Predstavljena je nova osuvremenjena naslovnica, a osim novog dizajna, mijenja se i izgled postova i predstavljanje blogova. Uvedeno je nekoliko većih rubrika koje se kreiraju iz kategorija koje blogeri odabiru prilikom pisanja postova. Novost su i Gostujući blogeri, u kojemu će osobe iz javnog života, koje nemaju vlastiti blog, pisati, komentirati i savjetovati. U prvom tjednu Gost je poznati putopisac Hrvoje Šalković, koji će pisati o svom putovanju skuterom prema Mljetu, Lastovu i Visu. Nova kategorija je i Bloger tjedna u kojoj će se predstavljati najpopularniji i najzanimljiviji blogeri. Za početak je odabran 'Blog o blogu' u kojemu uredništvo Blog.hr-a komunicira s drugim blogerima. Promjena je napravljena i u Listi blogova, a uvedena je i kategorija Top blogova, u kojoj će svoje mjesto naći najpopularniji, najčitaniji i najkomentiraniji blogovi. Najbrži sustav kreiranja blog accounta i najkvalitetniji blogeri ostali su prednosti po kojima je blog.hr uvijek bio prepoznatljiv.
Predstavljanjem nove naslovnice završena je početna faza rekonstrukcije i osvježavanja Blog.hr-a koji će u sljedećim mjesecima nastaviti nadograđivati sustav.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju