Gledatelji će u studenom imati priliku zabaviti se uz brojne hit komedije na Novoj TV. Od drugog nastavka trilogije 'Mamurluk' do trećeg nastavka iz serijala 'Kuća debele mame' te romantičnih komedija kao što je 'Kako ukrasti nevjestu', neće nedostajati smijeha na malim ekranima.

Nova TV u studenome gledateljima priprema brojne filmske uspješnice, pa će tako imati priliku nasmijati se uz komediju 'Debela mama – kakav otac, takav sin' s jednim od ponajboljih komičara današnjice, Martinom Lawrenceom, i pogledati što će se dogoditi kada se „debeloj mami“ na još jednom tajnom zadatku pridruži posinak. Sada već legendarni „vučji čopor“ u Tajlandu će doživjeti još jedan izlazak koji će imati posljedice malo većeg razmjera od obične glavobolje u drugom nastavku trilogije 'Mamurluk', a još jedna legendarna skupina s malih i velikih ekrana također će putovati u egzotične krajeve. Riječ je o Carrie, Mirandi, Charlotte i Samanthi, koje će nakratko napustiti Manhattan u filmu 'Seks i grad 2' i zamijeniti ga luksuznim Abu Dhabijem.

Nova TV donosi i neke od najpopularnijih romantičnih komedija na male ekrane. Gledatelji će tako imati priliku vidjeti kako će Patrick Dempsey pokušati osvojiti prekrasnu Michelle Monaghan u filmu 'Kako ukrasti nevjestu', te kako će urnebesna Anna Faris pokušati pronaći svoju pravu ljubav u komediji 'Koji je tvoj broj?'. Komedija 'Naše obiteljsko vjenčanje' s Americom Ferrerom i Forestom Whitakerom pokazat će koliko jedna zavada između očeva mladenke i mladoženje može zakomplicirati pripreme za vjenčanje, a ljubitelji ljubavnih priča i rock glazbe doći će na svoje uz TV premijeru mjuzikla 'Rock zauvijek' sa zvjezdanom glumačkom postavom koja uključuje Russella Branda, Aleca Baldwina, Bryana Cranstona, Catherine Zetu-Jones i mnoge druge.


Osim komedija gledatelje očekuju i akcijske filmske uspješnice. Gledatelji će moći uživati u TV premijeri megahita 'Jack Ryan: Poziv iz sjene' o CIA-inom agentu u borbi protiv terorizma u režiji Kennetha Branagha, ali i u akcijskom hit trileru 'Plaćenici', s kraljevima akcijskih filmova Jasonom Stathamom i Sylvesterom Stalloneom, koji je ujedno i režirao ovaj film. Clive Owen utjelovit će Interpolovog agenta u filmskoj uspješnici 'Međunarodna prijevara', a blockbuster 'Sudar titana' svojim će nevjerojatnim akcijskim scenama i glumačkom postavom koja uključuje Sama Worthingtona i Liama Neesona privući sve ljubitelje akcije, fantastike i avanture.


Ne propustite brojne filmske poslastice u mjesecu studenom na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju