Dobri običaji stvaraju tradiciju, stoga Nova TV i ove godine sa svojim gledateljima stvara milijunsku čestitku.

Dobri običaji stvaraju tradiciju, stoga Nova TV i ove godine sa svojim gledateljima stvara milijunsku čestitku. Prošle godine stiglo je više od petsto čestitki gledatelja te se nastavlja kreiranje zajedničke blagdanske čestitke. Ovoga puta prenose se pozitivne poruke, želje i osjećaji pjesmom, svatko iz svoga doma, a opet zajedno na TV-u.

Poznata lica s ekrana Nove TV povezat će se s gledateljima. Romina Knežić, Marija Miholjek, Ivana Paradžiković, Ana Stunić, Doris Pinčić, Saša Kopljar, Petar Pereža, Milan Sijerković, Filip Juričić, Igor Mešin i Mia Kovačić pozivaju gledatelje pjesmom da snime svoju pjevnu čestitku s obitelji, prijateljima ili sami. Kako sudjelovati objasnila je Doris Pinčić, zvijezda Larinog izbora: 'Slično kao i prošle godine. Dovoljno je da se gledatelji snime, da budu što luđi, originalniji i da snimku pjesme koju mi pjevamo pošalju na dnevnik.hr/cestitka, tamo imaju sve upute i tako će sudjelovati u milijunskoj čestitki.'

Nova TV će od snimki kreirati pjevni lanac 'Sretan Božić svakome' koji će svi imati prilike gledati u programu Nove TV. I 2012. godine u glavnoj ulozi blagdanske kampanje Nove TV su njezini gledatelji!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju