Voditeljica IN magazina Mia Kovačić u 2012. ispunit će si dugogodišnju novogodišnju želju i upisati stručno usavršavanje.

Diplomirana dizajnerica arhitekture pohađat će privatno učilište u Moskvi i privremeno živjeti na dvije adrese. Gledatelji će je redovito nastaviti gledati na ekranu Nove TV u IN magazinu, dok će tijekom voditeljskih smjena svojih kolega Mia marljivo učiti i vježbati ruski jezik. Privremeno će se bez Mije buditi samo slušatelji Totalnog FM radija, od kojeg se lijepa voditeljica ne oprašta zauvijek. 'U protekloj godini otkrila sam da je uz televiziju radio moja velika ljubav i sigurna sam da ću mu se vrlo brzo vratiti. Stručno doškolovanje je moja velika želja. Kada sam otkrila učilište na kojemu predaju najveći autoriteti arhitekture, a smješteno je samo na dva i pol sata leta od Zagreba, nisam nimalo dvojila. Svoje obveze na Novoj TV mogu bez problema nastaviti obavljati zbog izravne veze Plesa s Moskvom i na vrijeme ući u studio IN magazina.' – objašnjava Mia

Novim ambicioznim potezom Mia Kovačić nastavlja njegovati svoje dvije profesije - arhitekturu i televiziju, a poznavanju četiri strana jezika, dodaje još jedan. 'Cijelo djetinjstvo slušala sam poslovicu da vrijediš onoliko koliko jezika govoriš i kada sam počela češće putovati to mi se i potvrdilo. Smatram da trebamo učiti dok smo živi, a glavni grad Rusije nudi pregršt mogućnosti za to. Uz kozmopolitski duh Moskva mi pruža bolji uvid u područje produkt dizajna koji me zanima, a rusko tržište otvara i potencijalne poslove u budućnosti.' – najavljuje voditeljica IN magazina koja ne odbacuje mogućnost da dio svoje ruske avanture prikaže gledateljima i u emisiji koju vodi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju