Nova TV ove nedjelje donosi kulinarske podvige dviju žena u televizijskoj premijeri ’Julie i Julia’

Filmski program Nove TV donosi vam pravu poslasticu koja će vas zasigurno natjerati da zavirite u svoj hladnjak! U posljednjem filmu poznate redateljice i scenaristice Nore Ephron (’Imaš poruku’, ’U naručju vještice’, ’Sretni brojevi’) briljantnu ulogu ostvarila je trostruka oskarovka Meryl Streep, koja je i za ulogu u ovom filmu dobila nominaciju za Oscara. Osim osvojenog Zlatnog globusa za najbolju glavnu žensku ulogu, film je osvojio 15 drugih nagrada te isto toliko nominacija. Druga glavna uloga pripada uspješnoj Amy Adams (’Boksač’, ’Rat Charlieja Wilsona’), koja je 4 puta bila nominirana za nagradu Oscar.

U filmu ’Julie i Julia’, temeljenom na dvije istinite priče, isprepliću se životi dviju žena (Meryl Streep, Amy Adams) koje se, iako vremenski i prostorno udaljene, obje nalaze ’na rubu’...dok ne otkriju kako je sve moguće uz pravu kombinaciju strasti, neustrašivosti i - maslaca!

Julia Child (Meryl Streep) žena je koja je svojom kuharicom zauvijek promijenila način na koji Amerikanci kuhaju. Pedeset godina kasnije, Julie Powell (Amy Adams) se bliži tridesetom rođendanu, frustrirana privremenim i besperspektivnim poslom tajnice dok svi njeni prijatelji postižu uspjehe. Julie smišlja naizgled neuračunljivi plan da usmjeri svoju energiju te se prihvaća cjelogodišnjeg kulinarskog izazova: skuhati svih 524 recepata iz kuharice Julie Child ’Ovladavanje umjetnošću francuske kuhinje’. Svoje pokušaje i nedaće bilježi u blogu koji osvaja kulinarsku populaciju.
O privlačnosti ovog filma dovoljno govori podatak kako je Meryl Streep tijekom snimanja postala teža za gotovo 7 kilograma, tako da će ovo najukusnije filmsko ostvarenje zasigurno i vama otvoriti apetit.

Svakako budite ove nedjelje u 21.25 sati uz TV premijeru ’Julie i Julia’ koju je za vas pripremila Nova TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju