Fantastični megahit o čovjeku koji drži subdinu planeta u svojim rukama! 'Superman: Čovjek od čelika' pogledajte danas na Novoj TV!

“Epsko remek-djelo” kako ga opisuje Jake Hamilton s Fox-TV, ovoga petka dolazi na ekrane Nove TV. Jedan od najvećih svjetskih kino hitova 'Superman: Čovjek od čelika' spektakularna je nova interpretacija legendarnog superjunaka, koju kao autor priče i producent potpisuje Christopher Nolan (trilogija 'Vitez tame', 'Početak'), a redatelj je Zack Snyder.


Film je nominiran za prestižnu nagradu BAFTA u kategoriji najboljeg filma po mišljenju najmlađih gledatelja, kao i za nagradu 'ACCA' za najbolje vizualne efekte.Superman ponovno odijeva svoj plašt i kreće u nove pohode u borbi protiv zla! Dok im se približava sigurno uništenje planeta Kriptona, Jor-El (Russel Crowe) i njegova supruga očajnički žele spasiti svoju rasu, pa na Zemlju šalju vlastitoga sina. Svemirska letjelica kojom dijete stiže na Zemlju završi na farmi u vlasništvu Jonathana (Kevin Costner) i Marthe (Diane Lane) Kent, koji dječaku daju ime Clark i odgoje ga kao vlastitoga sina. Iako odrasli Clark (Henry Cavill) živi na rubu društva upravo zahvaljujući svojim nevjerojatnim, nadljudskim sposobnostima, shvati da mora postati junakom kako bi od strašne prijetnje spasio one do kojih mu je najviše stalo.Rođen kao Kal-El s Kriptona, odrastao kao Clark Kent na Zemlji. Kojem svijetu Clark pripada? Za koji se svijet mora boriti? S ovakvim pitanjima suočava se Superman, a odluke koje donese odredit će sudbinu planeta koji je oduvijek smatrao svojim domom.
„U svijetu superheroja, Superman je potpuno beskompromisna figura koja predstavlja ono najbolje u svima nama. On je ideal; on je ono čemu svi težimo. On je magični, zlatni bog i ikona koja je iz svijeta stripa prodrijela u popularnu kulturu“, izjavio je redatelj Zach Snyder.
Film je u prvome vikendu prikazivanja u SAD-u zaradio preko 116 milijuna dolara, a premijera filma 'Superman: Čovjek od čelika' organizirana je točno na 75. obljetnicu nastanka lika Supermana.


(Man of Steel), SAD, 2013.
Redatelj: Zack Snyder
Glume: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russell Crowe

Film je osvojio 10 filmskih nagrada i 38 nominacija.

Ne propustite megahit vrhunske kinematografije, 'Superman: Čovjeka od čelika', danas u 21:15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju