Žiri Masterchefa posjetio je SOS Dječje selo Lekenik, predao im donaciju koju su kandidati prikupili prodajom sendviča i oduševio se štićenicima i radionicom 'Mala škola kuhanja'.

Mladi kuhari pripremili su u svojoj radionici specijalitete te su jelima impresionirali Tomislava Gretića, Matu Jankovića i Radovana Marčića. Pod vodstvom voditeljice Mirjane djeca su žiriju Masterchefa napravila nekoliko jela za koja su i osmislili imena. Tako su se pred stručnim žirijem našla jela poput Uskrsnog gnijezda, Slatko i slano, Proljetni krekeri, Štapići s pršutom te jedna SOS torta. Žiri je bio oduševljen raznovrsnim jelima kako okusom tako i izgledom te je nagradio male kuhare s Masterchefovim pregačama.

U pratnji direktora SOS Dječjeg sela Lekenik Marija Čovića žiri je posjetio i ostale radionice te sa zadovoljstvom podijelio autograme najmlađim gledateljima Masterchefa. ‘Ovo je napravljeno od srca, a baš smo Mate i ja zaključili kako su ova jela u jednom segmentu bolja nego od nekih koja smo probali na početku na audicijama.’, izjavio je Tomislav Gretić. Radovan je osim hrane bio oduševljen i ozračjem u koje žive djeca: ‘Hrana je odlična, no ono što je važnije jest da je ovdje pozitivna atmosfera. To je važno za pozitivan razvoj djece koja tu žive.’.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju