Nova TV krenula je u proljetnu shemu s izvrsnim rezultatima. Glavni zabavni projekt 'Masterchef', ujedno i jedini novi televizijski format ovog proljeća u Hrvatskoj, privukao je 628 000 gledatelja.

S 15,1 posto gledanosti i čak 37 posto udjela u gledanosti na općoj populaciji bio je najgledanija emisija u svom terminu. Nova TV bila je najgledanija televizija dana s ostvarenih 26,8 posto udjela u gledanosti na cijelom danu i 35,6 posto u udarnom terminu. Uspjehu televizije doprinijeli su uz Masterchef njezini ključni formati, najgledanija središnja informativna emisija Dnevnik Nove TV koji je s 823 000 gledatelja jučer bio najgledaniji program na svim televizijama, te serije 'Najbolje godine' sa 719 000 i 'Asi' sa 703 000 gledatelja.

''Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo. Jučerašnjim rezultatima potvrdili smo da je strategija Nove TV da na tržište dovodimo uvijek nešto novo i pomičemo kvalitetu domaće produkcije više nego ispravna. Hrvatski gledatelji zaslužuju dobar i pozitivan sadržaj, a na ponudu koju im dajemo uzvraćaju nam povjerenjem. Zbog njih je Nova TV danas vodeća televizija na tržištu.'' – komentirao je početak proljetne sheme direktor programa Nove TV Siniša Svilan

novatv.hr/masterchef

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju