Povodom blagdana Sv. Nikole lica Nove TV razveselila su mališane u Centru za odgoj i obrazovanje ‘Slava Raškaj’ iz Zagreba

Marija Miholjek i Daniel Delale iznenadili su djecu donijevši im razne društvene igre te košaru punu slatkiša. Centar za odgoj i obrazovanje ‘Slava Raškaj’ radi s djecom koja imaju komunikacijskih poteškoća te ukupno ima 300 štićenika od novorođenčadi do 21. godine života. Mališane je posebno razveselilo to što su se lica Nove TV nakratko podružila s njima te im tako dodatno uljepšala blagdan Sv. Nikole. Urednik i voditelj Red carpeta bio je oduševljen svojim novim prijateljima. ‘Ja sam se ovdje okružio s najvećim veseljacima i super su nas primili. Sretni smo što smo za Svetog Nikolu mogli učiniti nešto ovako lijepo.’, rekao je Daniel.

Ravnateljica Slavica Jelić je rekla kako su djeca bila prezadovoljna i presretna, a prijateljski dolazak Marije i Daniela veliki je znak pažnje prema djeci. Voditeljica Dnevnika Nove TV Marija Miholjek je bila sretna što je upoznala takvu divnu djecu. ‘Mislim da smo mi ti koji su oduševljeni danas, ja sam stvarno presretna i počašćena što smo Daniel i ja ti koji su zaslužili doći ovdje.’, izjavila je Marija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju