Andrej Barbieri bez sumnje oduševit će kandidate i gledatelje Celebrity MasterChefa svojim izuzetnim kulinarskim umijećem, znanjem i karakterom, a to već lagano naslućujemo gledajući i drugi promotivni spot popularnog showa Nove TV.

Karizma novog člana žirija sjajno se uklapa u već provjereni stručni tim MasterChefa kojeg čine Dino Galvagno i Radovan Marčić, a partiju koju su započeli definitivno će začiniti društvo atraktivnih natjecateljica među kojima su i poznate pjevačice i glumice.

„Kuhanje je moja strastvena igra s namirnicama. Obožavam kuhati! Uživam na snimanju i jedva čekam da show krene u emitiranje!“ rekla je Emilija Kokić, koja će uskoro na malim ekranima Nove TV gledateljima otkriti svoj kulinarski talent.

Osim Emilije svoj će talent otkriti: Igor Mešin, Sanja Vejnović, Ivica Skoko, Filip Šovagović, Nikša Kušelj, Alka Vuica, Mario Valentić, Anđa Marić, Nada Rocco, Irina Čulinović, Ranko Zidarić, Ivana Husar Mlinac, Antonija Šola i Luka Nižetić te Nives Zeljković koja je o svom sudjelovanju u Celebrity MasterChefu izjavila: „Presretna sam što sudjelujem u MasterChefu, do sada sam uživala gledajući ga, a sada imam priliku učiti od žirija, sudjelovati u show-u s odličnim natjecateljima. Na setu je izvrsna atmosfera, a moja obitelj i ja jedva čekamo da Celebrity MasterChef počne s emitiranjem.“

Alka Vuica također je otkrila kako joj se sviđa na setu i koja atmosfera vlada: „Atmosfera na snimanju je super, bez obzira što svi imamo tremu jer želimo pokazati svoje kulinarske sposobnosti, vlada duh solidarnosti i pomažemo si. Lijepo je što svaki dan naučimo nešto novo, trikove i recepte. Baš uživam, a i obožavam kuhati!“

Pripremite se jer najbolji kulinarski show je uskoro na malim ekranima!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju