Zabava se na Novoj TV nastavlja tijekom ljetnih mjeseci, a s porastom temperatura stiže i filmsko ljeto za pamćenje.

Filmske večeri koje Nova TV priprema za ovo ljeto najbolje će najaviti spot koji su za ovu televiziju snimile poznate glumačke zvijezde Igor Mešin, Ranko Zidarić, Davor Dretar Drele i Marinko Leš. Popularni glumci dali su glasove još popularnijim svjetskim filmskim zvijezdama, pa ćemo tako iza Mešinovog glasa prepoznati Brada Pitta, ali i Hugha Granta. Ranko Zidarić posudio je glas legendarnom Alu Pacinu, a tijekom snimanja je komentirao: Ovo je jedan od najljepših projekata koje radim, jer ću biti Al Pacino, makar samo i glasom ako ništa drugo. Glumac i voditelj Supertalenta Igor Mešin je rekao: Imam iskustva u sinkronizaciji crtića, pa evo sad je došao red i na živuće ljude. Radim sinkronizaciju Brada Pitta i Hugha Granta. George Clooney i Jack Nicholson progovorit će pak glasom Marinka Leša dok će Alec Baldwin 'mutirati' u prepoznatljiv zagorski glas Davora Dretara Dreleta. Marinko Leš je priznao: Užasno je teško sinkronizirati Jacka Nicolsona. Mislim, teško je sinkronizirati bilo kojeg od glumaca, a naročito Jacka Nicholsona.

Drele je u svom stilu izjavio: Duboko sam potresen, ponovno mi je dodijeljena uloga koje me stavlja u stereotipe. Baldwin ima respektabilnu karijeru pijanca tako da razumijem zašto sam baš ja odabran za njegov glas, no zapravo sam htio oduvijek biti Leonardo Di Caprio. Razmišljam o pokretanju tužbe, ali ipak im ostavljam vremena za vansudsku nagodbu ukoliko u prvom sljedećem projektu budem barem Indiana Jones, muževan profesor koji ljubi studentice.
Dok će se tijekom cijelog nadolazećeg ljeta najpoznatiji filmski glumci boriti za naklonost publike, Nova TV će prikazati više od 250 filmskih naslova visoke produkcije koji će u domove gledatelja donijeti pravi hlad tijekom vrućih ljetnih večeri.

U ljetnom kinu na Novoj TV moći će se vidjeti čak 30 televizijskih premijera među kojima su brojni atraktivni filmski naslovi poput najboljeg filma 2007. godine po izboru Akademije 'Pokojni' (Departed) Martina Scorsesea, dvostruko nominiranog filma za Oscara 'Prestiž' (Prestige), zatim 'Ultraviolet' s Millom Jovovich te prapovijesnu sagu '10 000 prije Krista' (10 000 BC). Nova TV tijekom ljetnih mjeseci na male ekrane donosi i pregršt vrhunskih komedija poput 'Ulovi Smarta' i 'Dozvola za vjenčanje', a svakodnevno će se gledatelji od vrućine i sunca moći odmoriti gledajući glumce holivudske A-liste poput Jacka Nicholasa, Leonarda DiCaprija, Robina Williamsa, Christiana Balea, Scarlett Johannson te Gerarda Butlera i mnogih drugih. I uživati u sinkronizacijama vrhunskih hrvatskih glumaca u spotu 'Ljetno kino na Novoj TV'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju